Dodon vrea lege împotriva manifestațiilor unioniste

29 martie 2012
Grupul socialiștilor din Parlament a înregistrat o inițiativă legislativă care prevede interzicerea manifestațiilor „ce pun în pericol integritatea teritorială a statului”. Potrivit lui Igor Dodon astfel de întruniri ca marșul Unirii, care a avut loc recent în Capitală, sunt anticonstituționale.

„Chemăm partidele parlamentare să susțină acest proiect de lege. Cei care se consideră stataliști, iar declarativ acest lucru este stipulat în programele câtorva partide, trebuie să sprijine această inițiativă”, a declarat Dodon astăzi, 29 martie, în cadrul unui briefing de presă.

Deputatul socialist s-a arătat nedumerit că o astfel de lege nu a fost adoptată în timpul celor 8 ani de guvernare comunistă.

UNIMEDIA precizează că recent, la 94 de ani de ziua unirii Basarabiei cu România, în Chișinău a avut loc un marș al Unirii, în cadrul căruia participanții au pledat pentru unirea Republicii Moldova cu statul român. Pe de altă parte, Igor Dodon, care se declară statalist, a catalogat această manifestație drept „un ritual umilitor și obraznic”.

sursa: unimedia.md

3 comentarii:

floris spunea...

nenea asta mai avea un pic si iesea primarul capitalei. nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi iesit daca el ar fi iesit...

Anonim spunea...

da Dodon nu vrea sa o suga odata .............

Anonim spunea...

Din Basarabia-un braţ SMULS CU TANKURILE DIN TRUPUL ROMÂNIEI nu vei putea face niciodată ALT STAT.
"R.M." e monstrul lui Frankenstein.

Doar că în cazul nostru Frankenstein a fost Călăul Stalin.
Iar asistenţii care şi astăzi spală cu formol MUMIA "respubliki maldavski" sunt MANKURŢII Voronin,Filat,Lupu şi elevii lor:Mişin,Stati,Tkaciuc,Tabără,Dodon,Zina Teskovina.
Aceiaşi care "spală" şi mumia lui Lenin când de 9 Mai LING TĂLPILE OCUPANŢILOR RUŞI.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: