Dmitri Rogozin a luptat în 1992 de partea separatiștilor [VIDEO]

30 martie 2012
Emisarul preşedintelui rus în Transnistria, Dmitri Rogozin, a luptat în războiul de pe Nistru. Pe lângă faptul că a fost de partea separatiştilor, el se laudă că a convins mai mulţi ruşi să devină voluntari într-un război contra moldovenilor. Despre aceste şi alte detalii oficialul de la Kremlin povesteşte în cartea sa pe care a intitulat-o "Vrag Naroda".

Dmitri Rogozin a scris încă în 2006 despre implicarea sa în războiul de pe Nistru. În capitolul "Troianskii Koni" reprezentantul Moscovei în Transistria scrie că...

În aceeaşi carte, Dmitri Rogozin îi numeşte fascişti pe combatanţii moldoveni.

Dmitri Rogozin a fost numit reprezentant special al Rusiei pentru Transnistria, săptămâna trecută. Ulterior, Chişinăul i-a cerut Moscovei explicaţii pentru că şi-a numit un emisar fără să consulte şi partea moldovenească. Ministerul rus de Externe a declarat că Rogozin a fost numit în această funcţie pentru a apăra interesele ruşilor din Transnistria.



sursa: www.jurnaltv.md

2 comentarii:

Anonim spunea...

au fost numiti 2 si in Georgia (regiunile Abhazia si Osetia). guvernul Georgiei a protestat impotriva numirii acestor "guvernatori rusi" cum ii califica oficial.

Anonim spunea...

cu asa debili nu avem ce discuta

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: