Manifestații de protest la Ambasada Rusiei din București

9 ianuarie 2012

Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu", infiintata in memoria marelul luptator anticomunist, va cheama marti 10 ianuarie la orele 16 la manifestație de protest la Ambasada Rusiei din București. Pe toti acei care vreti dreptate, pe toti acei care sunteti contra totalitarismului bolsevic perpetuat astazi in Europa secolului 21 prin mentinerea consecintelor pactului criminal Ribentropp-Molotov, pe toti acei care luptati pentru Reintregirea Neamului Romanesc, se arata intr-un comunicat primit la redactia Romanian Global News.

Se cere:
1. Condamnarea internationala imediata a asasinarii tanarului Vadim Pisari in varsta de 18 ani, ca si crima impotriva umanitatii.
2. Arestarea si urmarirea asasinilor de catre Tribunalul ONU pentru crime de război.
3. Inlocuirea asa numitilor "pacificatori" rusi cu o forta ONU care sa garanteze siguranta locuitorilor civili din zona incidentului pentru prevenirea altor crime.

La sfarsitul manifestatiei se va depune o scrisoare de protest care va fi trimisa si tuturor ambasadelor tarilor membre UE precum si Tribunalului International pentru crime de razboi.

Tot la Ambasada Rusiei, luni 9 ianuarie, la orele 15, Organizatia Studentilor Basarabeni organizeaza un protest similar.
OSB solicita:
- aplicarea consecinţelor legale pentru autorul crimei
- desființarea posturilor de securitate ale Federației Ruse de pe teritoriul R. Moldova
- demiterea (rechemarea) Ambasadorului rus la Chișinău, Valerii Kuzmin și părăsirea teritorului R. Moldova de către acesta.
- retragerea Armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

Sursa: Romanian Global News

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: