Concurs pentru 500 de euro: “Unirea românilor văzută din Basarabia”

3 noiembrie 2011

“Unirea românilor văzută din Basarabia” este un concurs-fulger: trebuie să scrieţi un articol despre ziua de 1 decembrie 1918 în următoarele 9 zile. Deşi ziua naţională a României aniversează unirea Transilvaniei cu România, acest pas nu ar fi fost realizat dacă nu exista unirea Basarabiei cu România. Anul 1918 a fost cel mai norocos an al istoriei românilor. Cum de a fost posibil anul 1918? Poate vom vedea ce cred blogerii din ziua de azi despre acest an.
1. Premiul concursului: 500 euro.
2. Ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs:
  • Să creaţi sau să aveţi un blog pe wordpress.com sau blogger.com (sau găzduire proprie, blog să fie).
  • Pe acest blog trebuie publicat un articol despre anul 1918 şi unirea românilor. Articolul trebuie să aibă 3.000 – 5.000 de semne.
  • După ce aţi creat blogul trebuie să îl anunţaţi pe această pagină. Fie printr-un comentariu, fie printr-un e-mail la adresa contact (at) blog-pentru-basarabia.ro. ATENŢIE! Adresa de e-mail de la care anunţaţi înscrierea în concurs va fi folosită pentru a lua legătura pentru trimiterea banilor, aşa că ar fi bine să fie o adresă funcţională.
  • Blogul înscris în concurs trebuie să conţină un link către pagina www.blog-pentru-basarabia.ro
3. Perioada de desfăşurare a concursului: 3 noiembrie – 12 noiembrie 2011. Articolele pot fi înscrise în concurs până pe data de 12 noiembrie orele 24:00. Pe 14 noiembrie 2012 va fi anunţat câştigătorul desemnat de juriu.
4. Juriul va fi alcătuit din: Constantin Tănase (Chişinău), Roman Mihăieş(Chişinău), Ovidiu Eftimie (Braşov) şi Mitoş Micleuşanu (Bucureşti). Fiecare membru al juriului va da o notă de la 1 la 10 fiecărui articol înscris în concurs. În caz de egalitate pentru primul loc, paginile respective vor fi jurizate a doua oară.

Premiul acestui concurs este asigurat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Conţinutul acestui site nu reprezintă înmod necesar poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: