Acțiunea 2012: Hai să dăm mână cu mână!

25 noiembrie 2011
Grupurile Spirit Românesc, Deşteptarea și Faptă nu Vorbă, membre componente ale Platformei Civice Acţiunea 2012, vor organiza o manifestație pe 1 Decembrie, începând cu ora 16.00, având ca punct de plecare scuarul Academiei de Știință a Moldovei (bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 1).

Cum asumarea curentului unionist de către populația de pe ambele maluri ale Prutului este un proces tot mai amplu, cu o acoperire tot mai largă, considerăm firesc ca acesta să fie îmbrățișat public, fără ocolișuri, și de către actorii politici actuali. Lansăm un apel către toate partidele politice din Republica Moldova care, în trecut sau în prezent, și-au manifestat dorința de apropiere față de Țară să o arate şi în cadrul festiv reprezentat de Ziua Naţională a românilor.

Sărbătoarea va avea forma unui marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până la ambasada României de pe strada București, numărul 66/1. Rugăm toți participanții să aducă cu ei drapele tricolore.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu mi-as dori ca unu decembrie sa fie intins un tricolor imens pe strazile orasului,sa le aratam rusilor ca avem un tricolor minunat,si nu acea carpa cu care au defilat cu ocazia incheierii celui de-al doilea Razboi Mondial.

Dragoș Galbur spunea...

Nu trebuie să le arăți rușilor nimic, trebuie ție însuți să-ți arăți ceva !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: