Republica Moldova va fi invadată de tancurile rusești în 2016

31 octombrie 2011
Publicația britanică Daily Mail scrie astăzi: ”Când istoricii din viitor vor analiza evenimentele care au loc în prezent, cu siguranţă vor spune că punctul de cotitură a fost Octombrie 2011. Mai precis, summitul liderilor europeni de la Bruxelles, care a 14-a oară au încercat să salveze Zona euro”.
Aşa începe scenariul apocalipsei imaginare, prezentat de publicaţia britanică, care se va termina cu ruinarea Uniunii Europene în 2018.
Potrivit Daily Mail, în prezent, summitul de la Bruxelles pare a fi un eveniment trivial, care în curând va fi uitat de toată lumea, însă nimeni nu-şi dă seama ce consecinţe va avea acesta.
În februarie 2012, va fi evident că acţiunile pentru a salva zona Euro au eşuat. În Grecia, protestele împotriva măsurilor de austeritateale ale guvernului se vor transforma în lupte stradale, în timp ce cea mai mare parte din Europa de Vest va fi scufundată într-o recesiune fără precedent. Guvernul grec va anuţa ieşirea din zona Euro. Pentru a calma spiritele, Franţa şi Germania vor trimite câte 5 mii de pacificatori în statul elen.
De celalaltă parte, în est, Rusia renaşte vechiul imperiu din ruinele visului european. Putin declară: “Criza europeană este o oportunitate pentru Federaţia Rusă. Zilele de umilinţă sunt în trecut. Imperiul nostru va fi reînviat”.
Daily Mail mai scrie că la 12 august, 2015, trupele ruseşti vor trece hotarul cu Letonia pentru a ”asigura ordinea”. Ţările europene vor refuza să intervină. În 6 luni ”pacificatorii” ruşi vor intra în Estonia, iar în martie 2016, armata lui Putin cotropeşte Lituania, Belarus şi Moldova.
Istoricul britanic Dominic Sandbrook scrie în această previziune prezentată de DailyMail că preşedintele francez Nicolas Sarkozy, se crede o reîncarnare a lui Napoleon şi va amenda Constituţia pentru a rămâne preşedinte pentru al treilea termen. În 2017, Belgia va fi cotropită de Franţa. Ulterior, ajutată de trupele spaniole şi italiene, finanţarea germană şi susţinută de ruşi, armata franceză va trece Canalul Mânecei.

sursa: Basarabia de după independență cu referință la dailymail.co.uk

3 comentarii:

Anonim spunea...

baliverne kgbiste si atit

Anonim spunea...

Prostii...un razboi mare nu va mai fi, lumea din ziua de azi vrea pace, razboi economic da ...ce este scris in acest articol sunt ideile unui paranoic.

Radu Românul spunea...

:)) :(( :)) cel mai tare articol citit de mine vreodata....lol

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: