Concurs: 500 de euro pentru cel mai bun articol despre Chişinău

10 octombrie 2011

“Chişinăul meu” sub acest titlu se va desfăşura următorul concurs organizat de Blog pentru Basarabia în perioada 10 – 30 octombrie. Cum vedeţi voi Chişinăul? Cui îi aparţine oraşul Chişinău? Ce fel de oraş este? De ce ar trebui cineva să viziteze Chişinăul? Despre un oraş cu aproape 1.000.000 de locuitori şi o istorie destul de zbuciumată se pot scrie sute de pagini nu doar un articol.

Regulamentul concursului “Chişinăul meu”

1. Participanţii

Poate participa orice deţinător al unui blog (cetăţean al României sau Republicii Moldova) care scrie un articol despre oraşul Chişinău (nu contează dacă blogul este pe un domeniu propriu sau wordpress, blogspot etc). Pentru a participa la concurs trebuie să deveniţi utilizator înregistrat al acestei pagini, ceea ce vă dă dreptul să postaţi comentarii (click aici pentru înregistrare).
Atenţie! La înregistrare ar trebui să folosiţi o adresă de e-mail validă şi ar fi de preferat să folosiţi numele real pentru a se putea lua legătura în vederea transmiterii premiului.
După ce aţi devenit utilizator înregistrat al acestei pagini lăsaţi aici un comentariu cu adresa articolului pe care doriţi să îl înscrieţi în concurs. Voi alcătui o listă actualizată periodic a participanţilor la concurs. Un gest sportiv ar fi ca după înscrierea în concurs să anunţaţi şi pe blogul vostru acest lucru, eventual să-i încurajaţi şi pe alţii să participe.
Atenţie! După înregistrare trebuie să lăsaţi aici un comentariu cu adresa articolului pe care doriţi să îl înscrieţi în concurs! Fiecare utilizator înregistrat în concurs poate propune un singur articol.Articolele neanunţate la rubrica de comentarii de aici nu vor fi înscrise în concurs.
Lista participanţilor la concurs va fi alcătuită în ordinea înscrierii.

2. Desfăşurarea concursului

Concursul “Blog pentru Basarabia” se va desfăşura în patru etape.

Etapa I.

Înscrierea concurenţilor. În perioada 10-23 octombrie 2011 timp de două săptămâni deţinătorii de bloguri se vor putea înscrie în concurs, conform procedurii de mai sus. Înscrierea în concurs se încheie pe 23 octombrie la orele 24:00.

Etapa II.

Publicarea articolelor. Până pe 23 octombrie fiecare participant va putea propune un singur articol pentru a fi înscris în concurs.
Pentru a fi acceptat în concurs articolul trebuie să fie publicat şi pe blogul participantului cu link către pagina unde acesta apare pe www.blog-pentru-basarabia.ro.
Articolele înscrise în concurs vor fi publicate pe pagina www.blog-pentru-basarabia.ro cu link către blogul autorului. Publicarea articolelor se va face în ordinea propunerii lor. Articolul trebuie să aibă între 3000 şi 4000 de semne (dimensiuni orientative).
La sfârşitul fiecărui articol va fi introdus un modul de vot. Articolele vor fi acceptate în concurs până pe 23 octombrie la orele 24:00.

Etapa III.

Votul popular. În săptămâna 24 octombrie – 30 octombrie articolele participante la concurs vor putea fi votate de oricine devine utilizator înregistrat al acestei pagini. Participanţii au dreptul să îşi încurajeze cititorii blogului personal şi prietenii să voteze pentru ei în cadrul concursului. Utilizatorii înregistraţi care nu sunt participanţi la concurs pot vota o singură dată pentru fiecare articol. Orice încercare de fraudă va duce la excluderea din concurs a respectivului articol. Votul va fi posibil până pe 30 octombrie orele 24:00.

Etapa IV.

Jurizarea. Articolele care se vor afla în primul sfert al listei articolelor cu cele mai multe voturi vor intra în etapa de jurizare. Câştigătorul concursului va fi decis de un juriu format din Radu Osipov, Nicolae Postolachi, Dragoş Galbur (câştigători ai concursurilor anterioare) şi analistul politic de la Chişinău Roman Mihăieş. Decizia juriului va fi făcută publică pe 1 noiembrie 2011.
Pentru orice fel de probleme, nelămuriri, neînţelegeri vă rog să îmi scrieţi pe adresa contact (at) blog-pentru-basarabia.ro


Premiul acestui concurs este asigurat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Conţinutul acestui site nu reprezintă înmod necesar poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: