Vasilescu: Trimitem un milion de țigani în Franţa dacă UE va susţine autonomia Ținutului Secuiesc

20 septembrie 2011

Senatorul PSD, Olguţa Vasilescu, a declarat pentru DeCe News că în Europa s-ar forma un precedent periculos dacă s-ar oferi autonomie aşa zisului Ținutului Secuiesc. Mişcarea de ieri vine în contextul în care săptămâna trecută reprezentanţii Cosiliului Secuiesc au avut o serie de conferinţe cu nişte profesori italieni care i-au învăţat să urmeze exemplul Tirolului de Sud.
“Probabil că, pentru Băsescu şi trupa lui de mutălăi în faţa atacurilor iredentiste, e o surpriză. Pentru mine, care ştiu că, săptămâna trecută, în Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş, s-au desfăşurat o serie de conferinţe intitulate “Autonomia Regiunii Alto Adige – Tirolul de Sud”, nu este. La conferinţele respective, au participat mai mulţi italieni implicaţi în procesul de autonomie al Tirolului de Sud, care i-au invăţat pe maghiari ce paşi trebuie să facă. Şi primul pas l-au facut azi”, a declarat Olguţa Vasilescu pentru DeCe News.
Ea a propus ca în cazul în care Uniunea Europeană va susţine făţiş autonomia cerută de radicalii maghiari în Transilvania, România să trimită un milion de ţigani în Franţa pentru a cere şi ei autonomie. “Dacă francezii, de pildă, vor accepta ‘dreptul consfinţit de Tratatul de la Lisabona’ al maghiarilor de a se autoguverna, putem trimite şi noi ţigani care să-şi instaleze corturile în vreo regiune de-a lor şi care să revendice acelaşi lucru. Un milion de semnături, cât e necesar pentru demararea unui astfel de demers, găsim prin România”, a mai spus aceasta.
Olguţa Vasilescu a mai precizat pentru sursa citată că o astfel de autonomie acordată chiar în inima ţării ar putea duce la revolte masive şi chiar la un război civil în zonă.
Senatoarea de Dolj, în vârstă de 37 de ani, a fost membru fondator al Partidului România Mare, conform propriilor declaraţii postate pe site-ul personal. A fost purtătoarea de cuvânt a formaţiunii conduse de Vadim Tudor şi lidera organizaţiei de tineret. A devenit membră PSD din 2007. 

Sursa: FrontPress.ro

7 comentarii:

Anonim spunea...

Daca vom avea parte de un razboi civil contra maghiarilor, voi fi mandru sa lupt cu arma in mana, pentru Romania, pentru tara mea...

Dragoș Galbur spunea...

și eu voi lupta că doar sunt ROMÂN !

Anonim spunea...

Nici o problema : voi lupta si eu ! E.Zapata : Decat o viata in genunchi , mai bine o moarte in picioare!

ank spunea...

Doamna se cam lasa dusa de val. Nu zic ca trebuie acceptata cererea maghiariarilor de autonomie, in nici un caz, dar nu putem compara prezenta ungurilor in Romania (de sute de ani) cu cea a tiganilor in Franta (de cativa ani). Daca se crede desteapta trebuie sa gaseasca solutii juste si reale nu tot felul de incitari la violenta si declaratii teribiliste.

Anonim spunea...

ideea este alta. noi am fost aici primii. ei au venit ulterior. acelasi lucru se va intampla si in franta dupa venirea tiganilor. conteaza atat de mult faptul ca tiganii sunt de 2 ani in franta, iar secuii de sute de ani pe pamanturile romanesti? personal cred ca este acelasi lucru. secuii s-au asezat pe pamanturile romanesti FARA VOIA NOASTRA, la fel cum tiganii se vor aseza pe pamanturile francezilor

Anonim spunea...

LARRY WATTS explică foarte clar cu documente NKVD,KGB,STASI,CIA cum
Călăii Ocupanţi Ruşi împreună cu bozgorii au creat HAR-COV-ul numai şi numai pentru a bloca re-unificarea Basarabiei şi Bucovinei cu Ţara Noastră Mamă ROMÂNIA:

"Cum au pus KGB-ul şi GRU-ul stapânire pe ţară.
Factorul co-etnic.
REOCUPAREA României"


« Războiul ascuns dintre Pactul de la Varşovia şi România"

Dar degeaba.
Dacă bozgorii vor O NOAPTE A CUŢITELOR LUNGI la Miercurea Ciuc,Târgu Bozgoresc,Covasna o vor avea.
Dacă RUSNACII împuţiţi şi bozgorii vor O BAIE DE SÂNGE o vor avea.
Dar de data asta VA FI SÂNGELE LOR.
GLORIOŞII NOŞTRI BUNEI DACI ne vor privi mândri din CETATEA ZÂNELOR(RANISTORUM)
care străjuieşte oraşul Covasna spunând clar şi răspicat:
NOI DACII suntem aici ACASĂ,
de când PROMETEU a fost înlănţuit de STÂNCA CEAHLĂULUI!



RE-UNIFICAREA ESTE ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE.

Anonim spunea...

Iată că şi romanii considerau SFÂNT pământul DACIEI NOASTRE STRĂBUNE.
Poetul roman Marţial a dedicat prietenului său Marcellinus ce însoţea armatele lui Domiţian în anul 86 plecate spre Istru să poarte război împotriva geţilor această scrisoare(după cum ştim armatele romane AU FOST ZDROBITE de Marele Nostru Rege ce a primit atunci supranumele de “DECEBALUS”):

,,Marcelline, ostaşule, tu pleci acum, ca să iei pe umerii tăi cerul de nord al hyperboreilor şi astrele polului getic care de abia se mişcă.

Iată şi stâncile lui Prometeu.
Iată şi muntele acela faimos în legende.


În curând tu vei vedea toate acestea din apropiere cu ochii tăi proprii.
Când tu vei contempla aceste stânci în care răsună durerile imense ale bătrânului, vei zice:

Da, el a fost încă mai tare decât aceste pietre tari
,
şi la aceste cuvinte tu vei putea să mai adaugi că:

acela care a fost în stare să sufere astfel de chinuri a putut într-adevăr să făurească şi neamul omenesc.”

Câţi dintre noi au auzit vreodată ceva despre această MĂRTURIE cutremurătoare a poetului roman Marţial?
Să audă şi bozgorii şi MANKURŢII,slugile scârbavnice ale Călăilor Ocupanţi Ruşi această străveche şi minunată descriere a Patriei Noastre-DACIA HIPERBOREEANĂ!

Aceştia suntem NOI ROMÂNII,urmaşii BUNEILOR DACI!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: