Acțiunea 2012: Școala de cultură și afirmare românească

25 septembrie 2011

Platforma civică ACȚIUNEA 2012 organizează în perioada 21-23 octombrie 2011, la București, ȘCOALA DE CULTURĂ ȘI AFIRMARE ROMÂNEASCĂ. Prima ediție a Școlii are ca beneficiari 80 de tineri originari din Republica Moldova, care se pot înscrie la eveniment online.
Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească are în vedere pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.
Din rândul aplicanților, vor fi selectați 80 de tineri basarabeni: 30 care învață la instituțiile de învățământ din România și 50 care studiază sau au studiat în Republica Moldova. Toate cheltuielile (transport, cazare, masă și celelalte care au legătură cu buna desfășurare a evenimentului) vor fi suportate de organizatori.
Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până pe 5 octombrie la adresa de email scoala@actiunea2012.ro formularul de înscriere. Pentru a fi siguri că veți fi acceptați, puteți atașa de asemenea și mărturii foto/video ale atașamentului vostru întru susținerea culturii românești. În maxim 48 de ore de la trimiterea formularului, veți primi un număr de înregistrare a cererii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: