Ambasadorul rus la Chişinău: V-am eliberat de sub jugul fascist germano-român!

26 august 2011

În opinia ambasadorului rus la Chişinău, Valeri Kuzmin, armatele sovietice “au eliberat Moldova” de sub jugul fascist românesc. Declaraţia halucinantă şi iresponsabilă a fost făcută miercuri, după depunerea de flori la Memorialul „Eternitate”, de către diaspora rusă, în frunte cu ambasadorul Federaţiei Ruse.
Pentru că jignirea adusă românilor nu era suficientă, Valeri Kuzmin a continuat felicitând “poporul moldovenesc”, susţinând astfel făţiş teza moldovenistă care afirmă că moldovenii sunt o etnie separată, diferită de români.
„Vă felicit cu această zi, care este fără îndoială o zi luminoasă din istoria noastră comună. Este ziua când Moldova a fost eliberată de jugul fascist germano-român. A fost o zi importantă pentru Moldova, care a avut de parcurs o cale lungă de reabilitare”, a spus diplomatul rus, citat de ziarul Timpul.

sursa: frontpress

5 comentarii:

Anonim spunea...

mori porcule, ne unim oricum, facem si razboi daca trebuie, dar nu vom renunta la idealul nostru.

Anonim spunea...

Rusia fascista = Rusia lui Putin

Anonim spunea...

moarte rusofonilor

Anonim spunea...

aberatii timpite!

Anonim spunea...

orice afirmatie trebuie justificata cu argumente cel putin asa iese la iveala adevarul nu ca basescu,pdl,boc,pnl,udmr,psd,crin ponta ,videanu, berceanu,etccare pun mana pe tot sau oprescu nimic nu lasa fara argumente

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: