Putin își mai creează o structură la Chișinău

13 iulie 2011

Mişcarea prorusă "Moldova Nouă" a aderat la Frontul Popular al Întregii Rusii condus de Vladimir Putin.

"Moldova Nouă", condusă de un oarecare Eugen Şolari, a aderat la Frontul lui Putin alături de alte organizaţii şi mişcări din Rusia şi fostele republici sovietice, semnând o declaraţie în care se afirmă că noul Front rus "a fost creat pentru acei care nu-şi imaginează existenţa fără un stat rus democratic şi independent", scrie Timpul.md, preluat de Romanian Global News.

Semnatarii susţin "principiul de egalitate a părţilor componente ale Lumii Ruse" şi "responsabilitatea Rusiei faţă de cetăţenii săi de peste hotare". Printre aderenţii la Frontul lui Putin se află şi mişcarea "Renaşterea Transnistriei", condusă de preşedintele fostului soviet suprem de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk.

Frontul Popular al Întregii Rusii a fost creat în luna mai 2011 la iniţiativa lui Vladimir Putin. Premierul rus vrea să concentreze organizaţiile şi mişcările social-politice pentru ca partidul "Rusia Unită" să obţină majoritatea constituţională la alegerile parlamentare din decembrie 2011.

1 comentarii:

deziluzia spunea...

Și Partidul Democrat a lui Lupu, Plahotniuc și Diakov a aderat la Edinaia Rossia, partidul guvernant din Rusia. Anul trecut. PD e parte componentă a alianței și Lupu a fost decorat luna asta cu „Steaua României”, cea mai înaltă distincţie a acestei ţări şi care se conferă pentru servirea intereselor statului român.

Și ce? Dacă prietenul cel mai fidei a lui Putin din RM este decorat de Băsescu cu cea mai înaltă distincţie a Romaniei, de ce o oarecare mișcare nu poate adera la "Frontul lui Putin"? Nu văd problema.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: