În Moldova, are loc procesul pederastizării puterii de stat [video]

16 iulie 2011

Fostul ministru al Securităţii Naţionale, Anatol Plugaru, a declarat, azi, la Bălţi, că în Republica Moldova are loc procesul pederastizării puterii de stat. Plugaru a lăsat să se înţeleagă, fără ca să dea nume, că unii exponenţi ai actualei guvernări ar fi fost implicaţi în traficul cu fiinţe umane.

Declaraţia a fost făcută de Anatol Plugaru în cadrul unei ceremonii de comemorare a lui Ştefan cel Mare la Bălţi în centrul „capitalei nordului”, organizată de Episcopia de Bălţi şi Făleşti. Afirmaţia a fost făcută de fostul ministru al Securităţii în contextul numeroaselor critici aduse actualei guvernări pentru că a legalizat o organizaţie islamică şi încearcă să adopte Legea Antidiscriminare, care oferi drepturi mai largi minorităţilor sexuale.

În luarea sa de cuvânt, Anatol Plugaru a declarat că „...suntem martorii dar şi jertfele unui proces catastrofal şi dezastruos pentru noi. Este vorba de procesul pederastizării puterii de stat. Pederastizării puterii de stat la propriu şi la figurat”.

„Azi, în fruntea frunţilor se află acei care au făcut averi prin vânzarea fetelor noastre în robie. Ce-o să iasă din aceste femei? Ce-o să nască în afară de noi turme de hoţi, vagabonzi, prostituate şi zeci şi sute de homosexuali...”, a declarat Plugaru.

Fostul ministru al Securităţii Naţionale a chemat lumea la rezistenţă pentru că „dacă pierdem şi credinţa, nu mai avem ce pierde”

Anatol Plugaru a deţinut funcţia de ministru al Securităţii Naţionale între 1991 şi 1992.


Sursa: hotnews.md


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: