Evolio Neura - o tabletă românească de top

12 iulie 2011
Evolio Neura


Compania Televoice, deținută de Liviu Nistoran a lansat o tabletă ce integrează o serie de caracteristici de top.
Ecranul de 9,7 inci este capacitiv, multitouch, de tipul Wide View Angle (la fel ca la Ipad). Neura este o platformă 100% deschisă, rulează orice aplicaţie Android şi are cea mai diversificată conectivitate disponibilă la o tabletă: port USB, LAN, HDMI şi microSD. Conectivitatea fizică este completată de cea wireless: Wi-Fi, Bluetooth şi nu în ultimul rând de modemul 3G integrat, pe care funcţionează orice SIM de date de la orice operator din România.

Liviu Nistoran, CEO al companiei Evolio a declarat: „Tableta noastră este un ipad killer, întrucât oferă mai mult, la dimensiuni comparabile şi la un preţ corect. Iată că şi românii pot lansa în piaţă un produs de înaltă tehnologie, cu performanţe excepţionale”.

Avantajele competitive ale Neura faţă de iPad2:
- Neura vizualizează orice site bazat pe platforma flash,
- Memoria internă poate fi mărită, Neura citeşte orice card MicroSD prin slotul integrat,
- Neura are conectivitate USB 2.0, accesează nativ orice dispozitiv USB,
- Performanţe grafice superioare: Neura rulează filme Full HD 1080p (Ipad2 suporta max. 720p),
- Neura dispune de un adaptor Ethernet pentru conectivitate LAN (Local Area Network),
- Un număr semnificativ mai mare de aplicaţii gratuite (Android market faţă de Appstore).

Avantaje faţă de alte tablete din piaţă:
- Este singura tabletă din piaţă cu un ecosistem de conţinut în limba română: Agregator de ştiri, Ziar electronic cu ştiri în timp real, Librărie virtuală cu ebooks, TV interactiv etc.
- Are cea mai mare gamă de accesorii disponibile de la producător: de la creion capacitv până la conector fără fir HDMI şi de la huse cu tastatură până la suport auto pentru tetieră.
- Este singura tabletă cu aplicaţii business şi servicii suport pentru accesarea de la distanţă a unui computer (Remote desktop), Cloud computing, Audio şi Videoconferinţă multipunct.

Modemul 3G integrat este Ericsson HSDPA / GPRS 900 – 2100 Mhz, suportând viteze de până la 7,2 Mbs, modulul Wi-Fi funcţionează în toate standardele: b/g/n, iar portul Blutooth 2.1 suportă EDR. Tableta mai are integrate mufa 3,5 mm audio jack, difuzoare 2x1W, Microfon, Camera front 1,3 M, Assisted-GPS, accelerometru şi light sensor.

Neura suportă Android 3.0, dar Evolio o comercializează deocamdată cu Android 2.2. (versiunea pentru Tablete), urmând ca cel mai probabil în septembrie, când se va dispune de o versiune stabilă de Honeycomb, aceasta să fie oferită gratuit ca upgrade pe site-ul www.evolio.ro.

Dimensiunile tabletei sunt de 25x19x1,4 cm, iar greutatea este de 780 grame pentru versiunea 3G şi 760 de grame versiunea Wi-Fi. Pe 25 iulie tableta va fi disponibilă în reţelele de retail. Preţul recomandat de vânzare va fi de 1499 RON pentru varianta wi-fi şi 1899 RON pentru varianta 3G. Se pot lansa precomenzi pe site-ul www.evolio.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: