"Basarabia e România" în toate județele din România

20 iulie 2011
Abţibilduri cu mesajul ,,Basarabia e România” au fost lipite în cele 41 de judeţe ale României, dar și la București, în cadrul campaniei Platformei Civice ACŢIUNEA 2012 ,,Blocul meu cunoaşte adevărul”.

În campanie s-au implicat peste 300 de voluntari. Potrivit organizatorilor, mesajul ,,Basarabia e România” va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa „Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diverşi purtători de mesaj”, susțin aceștia.Platforma Civică este o coaliţie de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru idealul regăsirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.
Iași


Vaslui


Galați


Brașov


Suceava


Tulcea


Ilfov


sursa> jurnal.md

7 comentarii:

Anonim spunea...

ce va place sa iscati atata scandal... Romania ii Romania, Basarabia ii Rep. Moldova... ambele au rahat la cur... asa ca ar trebui sa se stearga de rahat si apoi sa afirme asa ceva...

Anonim spunea...

sterge-ti rahatul de la gura inainte sa vorbesti javra imputita

Anonim spunea...

Basarabia e România!

Anonim spunea...

Basarabia e România!

Anonim spunea...

Cei care sunt cu rht în gură toată ziua să se uite pe alte canale: Cancan Click, scandaluri cu Zăvoranca, cu Mona şi Iri,etc., nu să-şi dea cu părerea despre Basarabia şi România.

Anonim spunea...

TRAIASCA ROMANIA MARE

Anonim spunea...

Convețuire separată între RM și Ro...cum fusese de la înființarea inițială a MOLDOVEI,și existînd așa - 500 de ani!Istoria arată,că de a convețui ca buni vecini - va fi mai benefic.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: