Soţia lui Helmut Kohl, violată de sovietici la 12 ani, împreună cu mama ei

20 iunie 2011
Hannelore Kohl a fost violată de mai mulţi soldaţi ai Armatei Roşii când avea numai 12 ani, imediat după înfrângerea Germaniei, în 1945. După ce a fost violată, Hannelore a fost aruncată pe podeaua din casă “precum un sac de cartofi”.
Terifiantul detaliu biografic este dezvăluit în cartea publicată recent “Femeia de langa el. Viata si suferinta lui Hannelore Kohl”, scrisă de jurnalista Heribert Schwan, relatează dailymail.co.uk. Doamna Kohl spune în carte cum nu a reuşit niciodată să treacă peste acea experienţă îngrozitoare şi cum a fost bântuită toată viaţa de “mirosul de transpiraţie al soldaţilor, de cel de usturoi, alcool şi chiar de sunetul limbii ruse”. 
Hannelore Kohl a avut o viata extrem de nefericita. Nu şi-a dorit niciodată să fie in lumina reflectoarelor şi ura expunerea mediatică într-atât încât după ce soţul său a devenit cancelarul Germaniei în 1982 ea le-a interzis celor doi fii ai ei să discute politică. În 1998, când soţul său a decis să mai candideze o dată pentru fotoliul de cancelar, Hannelore nu a ştiut nimic, aflând întâmplător de la televizor. Câteva prietene au şi sfătuit-o de altfel, se arată în biografia ei, să divorţeze de cancelar, după ce s-a zvonit că acesta are o aventura cu şefa sa de cabinet.
Hannelore Kohl s-a sinucis în 2001, când avea 68 de ani, cu o supradoză de medicamente, după ce a făcut o alergie la lumină în urma administrării greşite a unor antibiotice care a făcut-o să-şi pierdă părul. Nu mai putea nici măcar să se uite la televizor fără să aibă dureri, iar ultimii trei ani de viaţă şi i-a petrecut în întuneric, nemaieşind din casă. Fiul ei, Walter, în vârstă de 49 de ani, a publicat şi el o carte în urmă cu câteva luni, care s-a dovedit un best seller, în care-l descrie pe tatăl său cancelarul ca pe un “inimă rece”, după ce a tăiat orice legătură cu el de opt ani. Kohl, în vârstă de 80 de ani, s-a recăsătorit Maike Richter, mai tânără cu 35 de ani ca el, în 2008. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: