”Coaliție monstruoasă” la Cricova: PLDM + PCRM

23 iunie 2011

PDM se arata ingrijorat de situatia din consiliul local al oraselului Cricova, unde, potrivit democratilor, PLDM ar fi facut alianta cu PCRM. Liberal-democratii nu au comentat deocamdata afirmatiile.

”Mai intai, toate incercarile de a organiza o intalnire de pregatire a sedintei de astazi cu participarea consilierilor necomunisti au fost ignorate tacit de catre liderul local al PLDM si de primarul ales, reprezentant al aceleiasi formatiuni. Ulterior, in cadrul sedintei initiativele consilierilor PLDM au fost votate impreuna cu consilierii PCRM, interesele carora au fost pe deplin luate in calcul. Acest fapt a generat dezbateri aprinse si indignarea celor ramasi in afara acestei coalitii nedeclarate, dar reactia PLDM-istilor a fost surprinzatoare: „aici nu ne conducem de principiile din centru ci de interesele locale”, se arata intr-un comunicat de presa al PDM.

”Partidul Democrat asteapta ca PLDM sa ofere o interpretarea mai clara a modului in care urmeaza a fi intelese si aplicate principiile de constituire a coalitiilor la nivel local”, mai spune textul.

In consiliul local Cricaova fractiunea PCRM detine 9 mandate, PLDM – 7, PDM – 3, PL – 3 si exista un consilier independent, ceea ce ar fi permis crearea unei majoritati necomuniste confortabile.

sursa: inprofunzime.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: