Cum să deosebim adevăratul patriot de un “lup în blană de oaie”?

23 martie 2011
Din fericire, în pofida faptului că în ultimul timp au răsărit mai multe organizaţii şi partide politice care se pretind a fi „patriotice”, există o metodă foarte bună de a deosebi adevăratul patriot de falsul patriot. Există o hârtie de turnesol care este singura în drept să stabilească criteriul patriotismului a unui cetăţean sau organizaţii: certificatul de naştere a ţării noastre – Declaraţia de Independenţă a Republicii Moldova.

Propuneţi ţipălăilor, care doar moldoveni nu sunt şi nu au capacitatea să spună două vorbe în limba pe care ei numesc „moldovenească”, să jure credinţă fiecărei propoziţii din declaraţie de independenţă, fără nici un fel de excepţie.

Dacă vor reacţiona ca dracul la mirosul de tămâie, să ştiţi: aveţi în faţa voastră un lup în piele de oaie, un duşman înveterat al Republicii Moldova şi poporului său. Ignoraţi-l, oameni de acest fel nu merită atenţie. Lăsaţi-l să ţipe şi să fluture din pumni ca un clovn. El devine cu adevărat important ca pederastul – doar atunci când i se acordă atenţie. Patrioţii adevăraţi ai acestui pământ îşi văd liniştit de treabă, muncesc zi de zi pentru ceea ce în viitorul va da roade răsturnând minciuna şi mişelia. Picătura chinezească îşi va face treabă, să nu vă îndoiţi.

sursa: blogul lui Octavian Racu

2 comentarii:

Anonim spunea...

bine spus,de acord 100 la 100.........

Anonim spunea...

100% de acord!! fruntea sus,romani!:p Georgiana

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: