Alexandru Tănase: „Momentul adevărului despre 7 aprilie nu va veni”

7 martie 2011

La o lună până la 7 aprilie, ziua în care se împlinesc doi ani de la devastarea Parlamentului și a Președinției, ministrul Justiției, Alexandru Tănase, ne recomandă să nu mai sperăm că vom afla vreodată adevărul despre evenimentele de atunci.
„Nu a existat niciun precedent în lume când tulburări de masă de genul celor de la Chișinău să fi fost punctate univoc într-un fel sau altul. Să luăm exemplul României. Au trecut 22 de ani de la Revoluția de la Timișoara și tot nu există un răspuns clar despre ceea ce sa întâmplat acolo”, a susține Tănase.
Oficialul susține că pe anumite infracțiuni comise pe 7 aprilie și în zilele următoare Procuratura a pornit dosare penale. Unele sunt încă în cercetare, altele au și ajuns pe masa judecătorilor.
„Urmează ca judecata să se expună asupra lor. Dar nu se va întâmpla ceea ce așteaptă toată lumea. Nu va veni nimeni la TV să spună că este vinovat X, Y sau Z. Să fim sinceri cu oamenii. Momentul adevărului pe care îl așteaptă nu va veni”, a recunoscut Tănase, precizând că fiecare parte implicată în evenimentele de acum doi ani are propriul adevăr.
Sursa: Jurnal.md

7 comentarii:

dave spunea...

salutari din bucuresti!
asa arata piata universitatii din centrul capitalei. martie 2011.
[IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c117/dave_romania/colajpiatauniversitatii1.jpg[/IMG]

Anonim spunea...

Pentru așa declarații trebuie să plece.

Anonim spunea...

SOFIA RASPUNDE:Sa plece pentru ca are curaj sa spuna adevarul despre ce crede? Nu ti se pare ca o dai in bara cu aceasta afirmatie, Anonimule?

Anonim spunea...

un ministru al justitiei nu are dreptul la asemenea declaratii

Ion spunea...

Este vorba că a declarat indirect că vinovaţi sunt ei, în alte ţări îi mai amăgesc pe alde bâdla, le zic că o să fie făcută dreptate , aici le spun în faţă că nu mai află nime nimic şi nu se mai face dreptate cât este el ministru justitiei :))

Anonim spunea...

inseamna ca tanase da voie tutor care vor sa duca se strice vreo kiteva cladiri, sa incendieze vreo kiteva baruri. poate sa mai strikam vreo procuratura sau judecatorie. ca, na, tot una momentul adevărului nu va veni. asta ne indemana tovarasul ministru.

Anonim spunea...

Valentina Cușnir.
Ne-au promis Dreptate și Adevărul despre 7 aprilie 2009!! Le vom avea!
Tineretul nu iartă pe cei ce le fură Viitorul! Chiar dacă este Postul Mare!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: