”Fabricat în Moldova” se deschide azi la Moldexpo

1 februarie 2011
„Fabricat în Moldova” se deschide azi la Moldexpo

Ediţia a zecea a expoziţiei naţionale multiramurale „Fabricat în Moldova” va fi inugurată astăzi la Centrul expozițional Moldexpo. Cea mai importantă expoziție a anului va dura cinci zile și va găzdui doar produse fabricate în țara noastră.

„Evenimentul va reuni peste 300 de participanţi din diferite regiuni ale ţării şi din majoritatea ramurilor economiei naţionale: sectorul agroalimentar, vinicol, textile, industria mobilei, servicii bancare, telecomunicaţii, învăţământ, cercetare ştiinţifică, meşteri populari etc. Aceștia îşi vor expune mărfurile pe o suprafaţă de peste 2400 metri pătraţi”, a anunţat Marina Petrov, şefa Direcţiei Expoziţii şi Târguri a Camera de Comerţ şi Industrie (CCI).

Totodată, la standurile camerelor de comerţ şi industrie din Belarus, România, Ucraina şi statele membre ale Acordul Central European de Comerţ Liber (CEFTA) vor fi prezentate materiale informaţionale ale agenţilor economici din aceste ţări, interesaţi să iniţieze parteneriate de afaceri cu întreprinderi din Moldova. Expoziţia va mai fi vizitată de oaspeţi din Bulgaria, Cehia, Germania.

Programul de afaceri al expoziției prevede desfăşurarea a 10 seminare şi 6 mese rotunde. De asemenea, nu vor lipsi tradiţionalele degustaţii, prezentări de produse şi companii, Târgul locurilor de muncă.

Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile fabricate în ţara noastră, a stimula producerea mărfurilor calitative şi competitive, a le oferi consumatorilor şi comercianţilor posibilitatea de a se familiariza cu produsele şi serviciile de piaţa noastră.

sursa: jurnal.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: