Spectacolul românesc „Unde dragoste nu e, nimic nu e”, în Maryland, SUA

19 ianuarie 2011
Duminica, 30 ianuarie, incepand cu ora 13:00, in Sala Sociala a Misiunii Sfanta Mucenita Filofteia de la Arges din localitatea americana Hagerstown, Maryland, va avea loc spectacolul "Unde dragoste nu e, nimic nu e", sustinut de artistii Gheorghe Gheorghiu, Cristian Faur, Mioara Velicu, Trupa Bambi si Formatia Autentic, transmite Romanian Global News, care citeaza „Gandacul de Colorado”. Reprezentatia va dura cinci ore. Pretul biletului este de $30/adult pentru rezervari online si $35/adult in ziua spectacolului, la intrarea in sala.
In pretul biletului este inclusa mancarea traditionala romaneasca oferita de doamnele misiunii Sfanta Filofteia. Copiii au intrare gratuita. Bauturile alcoolice vor fi disponibile contra cost la barul din sala sociala.  Intalnirea va emotiona, va bucura si va fascina deopotriva.
Pentru rezervari online se poate vizita site-ul www.sfantafilofteia.org, iar informatii suplimentare pot fi aflate de la adresele: webmaster@sfantafilofteia.org sau contact@sfantafilofteia.org, dar si de la numerele de telefon 301-302-3798; 301-991-0862 sau 771-342-9406. Adresa Misiunii Ortodoxe Sfanta Filofteia din Maryland este: 18313 Lappans Rd Boonsboro, MD 21713.

1 comentarii:

Anonim spunea...

superb bravo romanilor din Maryland

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: