Valeriu Pasat: Mitropolitul Moldovei este cea mai potrivită candidatură pentru funcția de președinte

9 noiembrie 2010

sursa: agenda.md
„Partidul Umanist din Moldova (PUM) propune formarea unei coalitii largi apolitice, pentru salvarea nationala”, iar in calitate de sef de stat pe Mitropolitul Moldovei, a declarat presedintele partidului, Valeriu Pasat.
„Pentru depasirea crizei, PUM propune formarea, imediat dupa alegeri, a unei guvernari apolitice. Presedintele tarii, spicherul, premierul, membrii guvernului – toti trebuie sa refuze la interesele inguste de partid, sa lase ambitiile si sa-si suspende calitatea de membru de partid”, a spus Pasat, citat de Agentia DECA-press.
Presedintele PUM a subliniat ca liderii partidelor politice care vor aspira la functii inalte in stat, vor trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte de partid.
„Seful statului trebuie sa fie o persoana fara de partid, care se bucura de autoritate si respectul populatiei tarii si are capacitati necesare pentru a consolida societatea. Spre exemplu, de ce nu Mitropolitul Moldovei”, a declarat Pasat.
Mitropolia Moldovei nu a comentat, deocamdata, declaratia lui Valeriu Pasat.
„Vorbim despre o coalitie larga, care nu va avea la baza principii de partid, o coalitie de salvare nationala. O astfel de guvernare va reusi sa restabileasca increderea care acum lipseste, a mai spus liderul Partidului Umanist.
surs: OBSERVATOR

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: