Bașcanul Găgăuziei îl dă în judecată pe Voronin

25 noiembrie 2010
După ce l-a numit ”idiot” pe un locuitor din Ceadâr-Lunga, dar și pe bașkanul Găgăuziei, Voronin este atacat mâine în judecată de Formuzal
Mihail Formuzal, bașcanul Găgăuziei, îl va ataca în instanța de judecată pe liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, după ce acesta l-a făcut idiot pe un locuitor al Găgăuziei, dar și pe însăși conducătorul autonomiei găgăuze. Cererea de chemare în judecată va fi depusă mâine, 26 noiembrie, în Ceadâr-Lunga, transmite PublikaTV

UNIMEDIA amintește că acum o săptămână, Formuzal l-a amenințat cu judecata pe liderul comuniștilor, dacă ultimul nu-și va cere scuze publice în fața poporului găgăzuz, după ce, în cadrul unei întrevederi cu alegătorii, Voronin l-a numit idiot pe un locuitor din Ceadâr-Lunga. În urma unei discuții aprinse între candidat și alegători, cineva din sală i-a strigat liderului comunist "Dvs. insultați poporul găgăuz!". În replică, Voronin i-a spus: "Tu nu ești popor. Tu ești un idiot!"


Președintele PCRM nu numai că nu și-a cerut scuze publice în fața poporului găgăuz, dar l-a numit idiot și pe liderul Găgăuziei, Mihail Formuzal, astăzi, 25 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă. ”Eu în 8 ani de zile, cât am fost președinte, am promis că nu mă voi judeca cu niciun ziar sau jurnalist. Acum eu sunt liber și vom intra în lucru cu toți acești mincinoși și idioți ca bașcanul, care organizează provocări la întâlnirile electorale", a declarat Voronin.  

UNIMEDIA menționează că din cauza limbajului licențios, Vladimir Voronin a fost interzis pe toată durata campaniei electorale la unul din posturile TV din țară. 



Sursa: UNIMEDIA 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: