Seară românească la Aberdeen, Scoția

24 octombrie 2010
Romanii din localitatea scotiana Aberdeen sunt invitati sa participe sambata, 6 noiembrie, la o Seara romanesca ce va avea loc la Station Hotel, 78 Guild Street, Aberdeen, AB11 6GN, incepand cu ora 18:00, durand pana la miezul noptii, transmite Romanian Global News, care citeaza Societatea Romano-Scotiana.
Acest eveniment este menit sa prezinte imaginea Romaniei prin fotografii, mancare, muzica si dans traditionale romanesti.

Meniul serii include: aperitiv, sarmale, prajitura si cafea/ceai. Bautura nu intra in pret, insa se poate cumpara pe parcursul serii de la bar, care va fi deschis pana la sfarsitul programului. De asemenea, vegetarieni sunt rugatii sa-si anunte preferintele.

Pretul biletelor este urmatorul: £25.00 per adult, £12.50 bilet copil, £5.00 pentru studenti sau cei care doresc sa participe doar la dans, incepand cu ora 20:00.

Biletele sunt disponibile pana la sfarsitul lunii octombrie. Pentru mai multe informatii, contact@scotro.org.uk, 07914097091, 01224-311915 (dupa 18:00).

1 comentarii:

Anonim spunea...

In Suedia, Ambasada Romana din Stockholm organizeaza in fiece an pe data de 1 decembrie ziua "usilor deschise", se invita toti studentii romani (inclusiv cei din RM - cu conditia ca se identifica la intrare in fata portarului ambasadei "roman din Moldova" :) ) care isi fac studiile in Suedia, se serveste mancare nationala, vinuri romanesti, sunt invitati interpreti de muzica populara romaneasca; este prezent tot corpul ambasadei.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: