Mareșalul Ion Antonescu - Dogma Holocaustului

15 octombrie 2010

Citat din MAREA CONSPIRATIE EVREIASCA de Traian Romanescu, pag. 264 - 265 :


[...] precum pretinde Biblia iudaica, devenita pentru noi, crestinii, Cartea Sfanta pe care juram, carte plina de minciuni, de falsuri si de propaganda iudaica, transformata in dogma a crestinilor, tot asa cum evreimea de astazi incearca sa transforme in dogma, deci in realitate indiscutabila minciuna celor 6 milioane de cracanati care ar fi fost omorati de Hitler in cursul celui de-al doilea razboi mondial.

Intre cele 6 milioane sunt inclusi nu mai putin de 700 de mii de evrei din Romania, cu toate ca Safran,
fostul mare rabin al comunitatii evreilor din Romania atat in epoca maresalului Antonescu (1940-1944) cat si intre 1944-1947, cand evreimea, cu ajutorul Armatei rosii a lui Stalin, a instalat bestialul regim comunist intruchipat pe atunci de evreica Ana Pauker, A NEGAT IN MOD CATEGORIC SI PUBLIC MOARTEA UNUI SINGUR cracanat DIN
ROMANIA IN LAGARELE DE CONCENTRARE. Aceasta deoarece MARESALUL ION ANTONESCU A REFUZAT TRIMITEREA EVREILOR IN GERMANIA. Antonescu NU A FOST UN CRIMINAL DE RAZBOI, CI UN MARE PATRIOT, care in 1940, cand Romania fusese tradata atat de Franta cat si de celelalte puteri occidentale, a facut cel mai bun lucru care putea fi facut: a aliat Romania Germaniei, care cu sau fara Hitler era si a ramas o tara civilizata. Antonescu a fost predat de Mihai I lui Stalin. Dus la Moscova, a fost torturat timp de doi ani de zile, din 1944 pana in 1946, apoi a fost readus in Romania, judecat de un tribunal militar instalat cu acordul aceluiasi Mihai I si condamnat la moarte (sentinta executata in 1946 la Jilava, de o banda de criminali imbracati in uniforme de politisti romani, banda a carei sef a fost evreul Abraham Gutman, cunoscut pe atunci sub numele romanesc de Avram Bunaciu), pe baza marturiilor mincinoase ale unui cracanat pe nume Filderman, sub acuzatia ca ar fi asasinat cracanati. Nimic mai neadevarat: Maresalul Antonescu A SALVAT DE LA POSIBILA MOARTE IN LAGARELE DE CONCENTRARE A LUI HITLER MII DE cracanati DIN CEI 700 DE MII PE CARE IUDAISMUL INTERNTIONAL II INCLUDE IN NUMARUL FALS AL CELOR 6 MILIOANE CHIPURILE OMORATI DE HOLOCAUST, cu care santajeaza Germania de peste 50 de ani, in scopul de a obtine din ce in ce mai multe reparatii si despagubiri de razboi pentru statul Israel, care in timpul celui de al doilea razboi
mondial nici macar nu exista. (Israelul a aparut ca stat in anul 1948, pe teritoriul vechii Palestine, al carei popor a fost fortat sa-si paraseasca propria tara, palestinienii traind de aproape 50 de ani ca refugiati in diverse tari arabe, unde nu sunt bine vazuti de localnici, deoarece palestinienii sunt cei mai ridicati din punct de vedere cultural dintre toti arabii si, in plus, multi dintre ei convertiti de secole la crestinism.)
Mareslul ION ANTONESCU A FOST CEL MAI MARE OM DE STAT DIN ISTORIA ROMANIEI, barbat pe langa care politicienii de tipul Bratienilor, al lui Nicolae Titulescu, Iuliu Maniu, I.G. Duca, Octavian Goga, Armand Calinescu au fost si raman palide figuri. In majoritatea lor, acestia erau francmasoni (ca Nicolae Titulescu si Armand Calinescu) sau manipulati de catre francmasonerie (cum a fost cazul Bratienilor, al lui Iuliu Maniu, al lui Duca, Octavian Goga si chiar Nicolae Iorga). Aceasta a fost si cauza reala a urii pe care Iorga o nutrea pentru legionarii lui Corneliu Codreanu si, in consecinta, a omorarii lui de catre oamenii lui Horia Sima. Maresalul Ion Antonescu, care in 1942 a inabusit rascoala legionarilor, l-a obligat pe Horia Sima sa fuga in Germania.

8 comentarii:

aneta spunea...

numai conteaza a fost sau nu holocaustul in Romania.
maresalul Antonescu a fost un erou al poporului nostru.
adica, eu astfel simt si nu am nevoie de justificari sau explicatii.

Anonim spunea...

Cati evrei ai cunoscut in viata ta?

LIBER V(_) spunea...

eu vreo 20

Anonim spunea...

ti-au facut ceva?

Anonim spunea...

Domnul maresal Ion Antonescu nu a prea omorat evei el ia deportat in Israel, parte acare a fost omorata de pe teritoriul Romaniei a fost din ordinul lui Hitler.

Anonim spunea...

uitati-va ce fac evreii astazi in palestina ,ei care au sufert holocaustul ,astazi fac un nou holocaust sub cerul liber ,au castigat o tara cu ajutor strain pentru ca asa spune in biblie dumnezeul lor ,ca le-a dat mostenire tara cannaanului si toate semintiile pamantului ,deci ei prin dumnezeul lor discrimineaza primii celelalte popoare pentru ca ei se considera poporul ales, apoi extermina in in aer liber poporul palestinian care nu si-a parasit pamanturile timp de doua mii de ani sub pretext ca sant teroristi

Anonim spunea...

doar oamenii din talpa tarii pot sesiza boala unei natiuni si tot ei o pot remedia iar MARESALUL ANTONESCU a fost un roman neaos care a vazut starea de mizerie in care se zbatea romania atunci ca si acum dealtfel,asa cum spunea chiar el ,oamenii nu l-au lasat sa faca binele pe care l-ar fi vrut tarii lui ,[regele mihai]l-a dat pe mana vrajmasilor nostri si acum plange dupa oaia cu lana de aur [romania], pentru ca traiul le-a fost dulce la nemti la noi in tara ,carol al doilea a cedat basarabia la rusi fara lupta ,DAR MAI ALES SA NU UITE ROMANII CAT OR TRAI EI PE PAMANT CE A FACUT REGELE NEAMT CU TARANII ROMANI DE LA 1907 CAND I-A OMORAT CU MIILE PENTRU CA CEREAU O BUCATA DE PAINE IN TARA LOR , CUZA a facut unirea ,iar neamtu a venit la masa cu bucate ,vai de neamul ce nu sufere a fi condus de unul dintre ai sai si asteapta izbavirea de la straini ,iar noi iubim mai mult pe straini decat pe-ai nostri

Anonim spunea...

Desi filo-englez in convingeri, generalul Ion Antonescu a apreciat corect ca unica putere ce putea influenta sigur soarta Romaniei pt moment, in a.1940, era Germania. Prin urmare, alianta cu germanii a constituit unica cale de salvare a statului roman de dezastru, alta solutie nu exista. La randul sau, campania antisovietica a izvorat din imprejurari fatale si consider ca Romania nu e in drept sa-l jertfeasca pe Antonescu sau sa dea vina pe El. Există argumente solide în sprijinul acestei teze: 1. Readucerea Basarabiei si Bucovinei de Nord la trupul tarii a fost (si este!) un imperativ sacru al poporului roman. 2. Implicarea in campania impotriva U.R.S.S., sub toate aspectele, are calificarea unui razboi de legitima aparare nationala impus Romaniei. Este un raspuns demn, dat agresorului sovietic.
Incadrarea Romaniei alaturi de Germania, Antonescu o considera temporara, ca o masura de salvare a statului. Inca din a doua jumatate a anului 1942 maresalul Antonescu a inceput sa se gandeasca la scoaterea Romaniei din alianta cu Germania. Prin ambasada romana de la Stokgolm s-au initiat in primavara anului 1943 discutii importante cu Alexandra Kolontai – ambasadorul U.R.S.S. de acolo. Acțiunile au fost amplificate pe canale semioficiale la Geneva, Madrid, Lisabona si Vatican, iar la sfarsitul lunii mai 1944, Gheorghe Tatarescu, in fruntea unei coalitii national-democratice s-a adresat deja direct guvernului sovietic, fiind invitat la Moscova pentru tratative. Maresalul Ion Antonescu a respins propunerile de armistitiu primite din partea lui Stalin, vazandu-le grele si injositoare pentru Romania. Din motive similare, a respins ulterior si conditiile puse de aliati la negocierile de la Cairo, spre deosebire de reprezentantii opozitiei romane.
Idealul lui cel sfant a fost „totul pentru tara”, pentru a recastiga teritoriile pierdute; pentru sine n-a vrut nimic. Devine cert, astfel, ca Maresalul Ion Antonescu ramane Om cu o viziune politica la superlativ, fiind expresia patriotismului și a devotamentului până la sacrificiu față de țară.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: