”Limba rusă trebuie să devină a doua limbă oficială a RM şi trebuie să schimbăm steagul, dacă vrem Transnistria”

21 octombrie 2010
„Nu vom rezolva problema Transnistriei până când nu vom hotărî problema limbii ruse şi a steagului”, a declarat, în cadrul unei întruniri cu alegătorii, preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin.

Potrivit lui V. Şelin, limba rusă trebuie să devină a doua limbă oficială în Republica Moldova, însă vorbitorii celorlalte limbi nu ar trebui să fie obligaţi să înveţe rusa. „Trebuie să avem obraz! Dar nici să încălcăm drepturile vorbitorilor de limbă rusă”.
Liderul social-democraţilor moldoveni crede că actualul steag al Moldovei trebuie schimbat, pentru că este asemănător cu cel al României: „Nu poate fi în Republica Moldova steagul tricolor. Cea mai bună variantă pentru noi este steagul lui Ştefan cel Mare, cu care domnitorul a apărat popoarele creştine”, a declarat Victor Şelin.

Sursa: hotnews.md

9 comentarii:

Vitalicus spunea...

Omule, vezi ce vorbesti, că poti s-o iai în cap pentru așa vorbe.

Unknown spunea...

Handicapatul dracului!!!!!!!!!! sa ti le bagi drept in cur hotarirele tale!!!!!!! invata limba romana javra !!!!!! si inca ceva si o pula voua in bot!!!!!!!

Anonim spunea...

ce cretin acest Selin ! noi, cei cu inima romana, nu trebuie sa dam ascultare unor asemenea vorbe bolnavicioase si cu atat mai mult idiotilor de acest gen. O javra si nimic mai mult !

LIBER V(_) spunea...

trebuieste nimicit tradatorul rus !

Anonim spunea...

Sa dam limbii ruse statutul de limba de stat???? Si inca sa schimbam si steagul RM??? Selin, tradatorul naibii!!!! Tu trebuiesti arestat!!! SIS nu dormiti!!!!!!!

Anonim spunea...

Gunoiulce este el, de unde s-a luat el pe la naoi? Nu stie cum se spune la piine pe romaneste, prapaditul, Lasa sa propuna asa ceva in Cecenia sau Daghestan....

Anonim spunea...

care rusa.. care steag.. cei cu tine...aiuresti complet..

Anonim spunea...

mai bine iti dam la muie SELIN si ne pisam pe RUSA

Napocel spunea...

Să-l trăzniască Nmezoo în gură! Când naiba vor dispărea de pe scena publică astfel de obiele?

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: