Festivalul Românesc de toamnă în Maryland

6 septembrie 2010
Festivalul Romanesc de toamna in MarylandRomanii din statele americane Virginia si Maryland sunt asteptati duminica, 26 septembrie, intre orele 12:00 si 19:00, la Festivalul Romanesc de toamna care va avea loc la biserica ortodoxa ucraineana din Silver Spring, transmite Romanian Global News, care citeaza biserica ortodoxa romana „Sfanta Cruce" din Alexandria, Virginia.
 Participantii vor avea ocazia de a gusta cateva dintre binecunoscutele preparate culinare romanesti, precum si o gama foarte variata de prajituri traditionale mioritice. Berea si vinurile romanesti aduse din cramele domnesti vor insoti preparate culinare. Invitati speciali ai Festivalului Romanesc vor fi membrii Formatiei "Gheorghe Trambitas" - care va antrena publicul cu un bogat repertoriu de genuri diferite de muzica.
Festivalul Romanesc din zona Washington, DC este organizat in scopul strangerii de fonduri pentru biserica ortodoxa romana „Sfanta Cruce". Mai multe detalii se pot obtine de la Sterian Tuluceanu - project manager, e-mail - tuluceanu@cox.net, cell 703-298-7215. Biserica ortodoxa ucraineana St. Andrew se afla la adresa 15100 New Hampshire Ave, Silver Spring, MD, 20905.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: