Dacă dosarul 7 aprilie era încheiat, participarea la referendum era de 70%

7 septembrie 2010
Foto: voceabasarabiei.net

"Dacă erau pedepsiţi măcar vreo 20 de comunişti care se fac direct vinovaţi de consecinţele evenimentelor din 7 aprilie 2009, dacă la nivel local nu rămâneau aceleaşi persoane în funcţii, dacă tinerii erau promovaţi, aşa cum se promitea, prezenţa la urnele de vor la referendumul din 5 aprilie avea să fie de cca 70%". Declaraţia aparţine liderului Mişcării "Democraţia Acasă", Vasile Costiuc, lansată azi, 7 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Cetăţenii au spus un ferm NU unei clase politice copromise. Rezultatele referendumului reprezintă efectul revoltei din aprilie 2009 atunci când sute de tineri şi-au pus viaţa în pericol pentru a salva Moldova de comunsim. Ei au crezut că unica şansă de a reconstrui Moldova după principii democratice şi europene este înlăturarea regimului Voronin şi susţienrea aşa zis-numite "forţe democratice" ", scriu membrii  Mişcării DA, într-o declaraţie de presă.

Aceleaşi surse au menţionat că cetăţenii sunt profund dezamăgiţi de ceea ce a întreprins actuala guvernare pe parcursul activităţii sale precizând că urmările cele mai grave le vom simţi abia de acum înainte.

În opinia organizatorilor conferinţei, toţi democraţii se transformă în "roşo-verzi, albastro-verzi sau un fel de struţo-cămile, mutanţi".

Sursa: UNIMEDIA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: