Filat a stat de vorbă prietenește cu principalii doi teroriști proruși de la Tiraspol

25 august 2010
Vinovati de moartea, retinerea si torturarea a sute de romani basarabeni Igor Smirnov şeful separatistilor prorusi de la Tiraspol si Vladimir Antiufeev seful securităţii din regiune transnistreana si-au gasit un interlocutor prietenos in pesoana lui Vlad Filat, primul ministru al celui de-al doilea stat romanesc, amputat de o parte a teritoriului sau chiar de ce doi criminali cu care sta de vorba, transmite Romanian Gobal News.
“M-am întâlnit şi am discutat cu Smirnov, despre multe. Vă voi spune despre asta", a declarat misteros Filat, fără să spună ceva exact.

Filat: Am discutat cu Smirnov despre fotbal și consolidarea încrederii. Ne dorim ca reintegrarea țării să fie între oameni. VEZI VIDEOUNIMEDIA menţionează că Vlad Filat, în calitate de prim-ministru, s-a aflat pentru prima dată în regiunea trasnistreană.

Întâlnirea a avut loc in cadrul meciului de fotbal de la Tirapol, Sheriff şi FC Basel, cand, conform Publika TV, Filat s-a intalnit cu mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei de la Tiraspol, inclusiv cu liderul Igor Smirnov şi cu şeful securităţii Vladimir Antiufeev.

Cum de i-a permis Smirov lui Filat sa intre in regiunea separatista, cand chiar lui Voronin, prietenul declarat al Rusiei i se interzicea acest lucru, ramane o intrebare care asteapta rapunsuri…

Cu putin timp inainte de meci Filat a fost sa depuna o coroana de flori cu ocazia ,,Zilei eliberării Moldovei de ocupanții româno-fasciști”…. Poate astfel si-a castigat biletul de voie?

2 comentarii:

LIBER V(_) spunea...

Ăsta-i mai periculos decît Lupu, Roșca și Voronin împreună.

România Mare spunea...

Ce n-ar face omul pentru bani ? Filat e și el om :)

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: