Это он, это он, Marian Lupu e g... (beton)

14 iunie 2010
Scurt, clar și cuprinzător. Recent, comunistul democrat Marian Lupu a intrat și el cu căruța sa democrată în campania electorală, care se preconizează pentru toamna ce vine. După a făcut atâtea pentru țara asta, cumpărând partidului vreo 40 de mașini nu știu din care bani, acum Lupu atacă și colegii de alianță. de fapt, lasă să-i atace că nu mă doare, pe mine mă doare că a atacat pe 13 iunie la comemorarea celor deportați în Siberia, tricolorul românesc, care domina și flutura falnic în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Lupu a declarat pentru o agenție de presă procomunistă că îl deranjează că lumea poartă panglici românești (tricolore) și că nu înțelege de ce bătrânii care au fost deportați umblă cu drapele românește (tricolorul de altfel fiind primul drapel de stat a Republicii Moldova). Încheind discursul și confirmându-și statutul de curvă națională, Lupu a promis că va lua măsuri în ceea ce privește tricolorul roș-galben-albastru pe pământul ”moldovenesc”, de parcă actualul tricolor al RM are alte culori. Și tot dacă a început campania, nu putem noi cei de la www.basarabia91.net să rămânem indiferenți și să nu participăm, votați-l pe Lupu (!)

7 comentarii:

Igor Caraman spunea...

hahah)) buuun

Vasile EFROS spunea...

MARE CHIDARBON MAI ESTE CANALIA....

Anonim spunea...

cam ieftin articolul... imi pare rau ca s-a ajuns pan aici! se poate de scris mai inteligent. Lupu mi-i absolut indiferent, iar saitul vostru imi parea mai serios.

Dragoș Galbur spunea...

ieftin ieftin, ca oricum nu se vind
Lupu e mai periculos deja ca toti comunistii impreuna luati iar daca tie draga Anonim ti-este idiferent asa o mizerie ca Lupu, atunci degeaba mai intri aici.

Anonim spunea...

@ Anonim,

Nu Va grabiti sa fiti dezamagit...

Site-ul chiar e serios, pe cuvant, ca Dl Admin chiar ia in serios tot ce scrie. Caci are senzorii putin mai "senzitivi" si deja isi da seama ce sange negru va face acest reprezentant al familiei "canine" (ca deja si-a imbracat lenjeria de sarbatoare si face plecaciuni cochete la stanga si dreapta stand pe scena licitatiei...)

Altceva, ca pentru Dl. Admin numele "Lupu" se asociaza cu cuvintele de limba rusa (intr-adevar ne-intalnite in marele dictionar de Dali) cu terminatia in "-on" (in majoritatea cazurilor). Si probabil ca Va ziceti ca nu e serios - ce fel de pas ritmic si vers e acesta? E vers "alb", e proza, e proza in vers "alb".
Si cum se intampla in mojoritatea cazurilor de critica literara - daca e vers "alb" - ce este de criticat, poetul e poet (chiar si de vers "alb")...

Dar cititi acest site. (Desi - daca "versurile in alb" ale Admin-ului nu tin de preferintele literare ale Dvs - evitati acele articole in care Admin-ul a bagat imaginea vreunui element de protectie. Caci asta e alegoria: Fiti atenti ca "contamineaza".... )

Dar sa nu fiti dezamagit,
si ne mai auzim.
)))

Anonim spunea...

Cine a dat wireless access la "palata" Nr. 6?
Dom' Doctor, blocati wireless-ul la Nr. 6.

Dragoș Galbur spunea...

hahaha))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: