Numai boul nu-și schimbă părerea

4 mai 2010
I-am urmarit pe cei patru lideri ai AIE in cadrul unei emisiuni televizate. Un spectacol cum nu am mai vazut de multa vreme. Au devenit atat de aroganti acesti bravi lideri: Ghimpu - hazliu, Lupu - impaciuitor, Filat - arogant, Urechean - rautacios. Si li se pare ca sunt cei mai importanti pe Planeta Moldova, asa incat si in cadrul emisiunilor se vor stapani atotstiutori.

Tare au devenit smecheri cei patru. Separat fac declaratii, dar cand sunt impreuna in fata alegatorului il fac pe morul in popusoi si neaga tot ce au spus anterior, in plus mai acuza jurnalistii ca nu au inteles corect si au scos frazele din context. A recunoscut si Urechean ca isi mai schimba din cand in cand parerea si in context a spus: "Numai boul nu-si schimba parerea", la care Lupu propune: "sa trcem de la zoologie la lucruri serioase" :)) Asta asteapta oamenii de la ei, de la politicieni, de la cei care stau in fruntea tarii?!

S-au obisnuit liderii politici sa-i domine pe jurnalisti, sa-i tina in buzunarul lor. Dar, domnilor, jurnalistii vin la sedintele AIE sa stabileasca agenda de discutii?! Sa dirijeze discutiile?! Cica nu trebuie sa-i suparam pe politicieni ca data viitoare nu mai vin la emisiuni. Si lasa sa nu vina... cine va avea de pierdut ei sau noi, jurnalistii? Ma tem ca din toate acestea sa aiba de castigat al treilea...

Elena Robu-Popa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: