Protest la Ambasada Israelului din Chişinău

19 martie 2010
"Noi, un grup de tineri cetăţeni ai Republicii Moldova, ne exprimăm indignarea în legătură cu profanarea principalului simbol al statului nostru – Drapelul naţional cu stema de stat. Această profanare se înfătuieşte începînd cu data de 12 martie 2010 (şi care continuă pînă azi) de către o publicaţie electronică înregistrată regulamentar de către Statul Israel – IzRus şi anume:http://izrus.co.il/diasporaIL/article/2010-03-12/8995.html"


6 comentarii:

Anonim spunea...

se caca pe ei ! iata unde sunt !!!
niste copilandri care stiu doar sa vehiculeze dezinformare si minciuni despre ... + la asta si violenta !

se putea altfel de rezolvat problema minorei , dar nu prin aruncarea ei ! se putea de discutat in format trilateral , conducerea orasului, iudeime, si bis. ortod. cum sa mute aceast simbol si fara multa galagie.

iar mai apoi observati ca nu din patriarhia moldovei a venit acest protest dar din parte unui preot nebun-isterico-antisemit - cu lipsa de discernamant si toleranta fata de alte culturi.
rusine celor ce nu sustin toleranta si lipsa de discernamant !
AICI A FOST CAZUL TOLERANTEI SI A UNUI DIALOG DIPLOMATIC

Anonim spunea...

ce pot sa spun. Nu cred in minciuni. Cineva face toata casa dar voi copii umblati si strigati in gura mare verzi si uscate, dar cineva sta undeva si rade ca se primeste. TREZITI-VA odata, ajunge atatea minciuni.

Anonim spunea...

Какая разница, какая религия. Господь един. Si nu-l cacat-i.

Anonim spunea...

Только почему-то каждая религия утверждает, что у них правильное понимание бога!

Anonim spunea...

В душе господь.

Unknown spunea...

Admistriaţia voastră să se ducă DRACULUI în sensul academic,liturgic şi apologetic,directgeografic şi energetic la AHARIMAN;SET;BELPHEGOR;BELZEBUTH,MELEK TAUWS, DIABLON; KELOGON; BATFUWLUWNGA, LUCIFER.................până vizitaţi cele 1200 de nume satanice şi atribute demonice.
Şi cu aceaşi indignare a mea de isreaelian şi grec: vă doresc sincer : Să vă ia DRACU şi voi golani nespălaţi de MOLDOVENI duhnitori de vodcă să ieşiţi afară cu călugării voştrii dobitoci afară....afară din Ţara Sfântă Israel. Voi ce căutaţi să locuiţi şi să munciţi în Israel.ce căutaţi mă terorişti în stare de ebrietate ?
Yahweh ne-a dat Israelul doar pentru israelieni,nu şi pentru moldoveni.
vă place..........vă doare ????
ce-ar fi să ce la Haga şi la Microsof să vă ardă scripturile Java adică nu doar interzicerea web site-ului ci arderea oricărei copii şi postări să dispăreţi cu totul fiindcă aţi încălcat protocolul internaţional INTERNET IP .(Internet Protocol de comunicare liberă)defăimarea altui stat, a alteri rase ,a altei culturi,incitarea publică în spaţiu media şi virtual la terorism internaţional şi segragrare rasială.

Sânteţi ALBI LĂLÂI, puţiţi a mohohorcă de vin ghiarures moldovenesc şia
vodcă rusească de contrabandaă! Atât este destinul vostru naţional!
Şi un Sfat România este ALIAT AL SIRAELULUI mebru deplin UE, voi valea n-aveţi nici o treabă cu acest Popor defireri de naţiunea istorică moldovenească care pângăreşte prin ""gâhăire" limba statului vecin România
,o moldevenească stricată. Ia "hai-valea!" că plictisiţi planeta slugi la ruşi şi la hitlerişti!

Vă pot înfunda 40 de ani de puşcărie în Siberia la Yournuţsk sau la Guantanamo la aliaţii noştrii americani.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: