Ziarele româneşti trec Prutul

3 februarie 2010
Câteva publicații din Romania vor fi vândute și în chioșcurile de presă din Republica Moldova. Acestea vor putea fi procurate începând cu 3 februarie în cioșcurile din rețeaua de distribuție a presei ”Moldpresa”. Astfel, în fiecare zi de miercuri, în chioșcuri vor putea fi găsite ziarele „Jurnalul Naţional”, „Adevărul”, „Academia Caţavencu”, „Gazeta sporturilor”, și „Pro Sport”. ”Nu ştiu câte exemplare vom primi, dar cred că vor fi la mare căutare”, a declarat, pentru jurnal.md, Oxana Eftovici, vânzătoare într-un chioşc din capitală. Potrivit ei, de multe ori a fost întrebată dacă pun în vânzare ziare din România.

sursa: jurnal.md

6 comentarii:

IroniK spunea...

Ei cum sa spun, din nou maculatura, pentru ce sa se vinda daca sunt toate online pe internet, uite daca le-ar duce si pe la sate, ar fi altceva, insa daca numai la Chisinau atunci n-are sens.

Dragoș Galbur spunea...

Pe din alta parte, daca se vor vinde bine la Chisinau apoi se vor imprastia in toata tara, sunt sigur de asta.

Igor Caraman spunea...

Lasati ca e bine, nu toti au acces la internet, chiar si cei din Chisinau, asa ca e un bun prilej de a citi un ziar bun, in limba romana !

Andrei Cebotari spunea...

Nu citesc ziare...Dar daca se vor raspandi prin MD nu e rau deloc!

Ion Bargan spunea...

Îmi place iniţiativa. Mereu mi-am dorit să citesc în Moldova presa din România, aşa cum citesc şi presă din Rusia. Într-o vreme, 2003-2005, era în vânzare ziarul "Gazeta românească", un ziar digest săptămânal în care erau plasate articolele cele mai populare din ziarele româneşti. Îmi aduc aminte că procuram deseori acel ziar.

Macari Adrian spunea...

E buna initiativa cu ziare de peste Prut, dar cu parere de rau sunt niste ziare de kkt mai ales adevaruul ... plus ca 2 ziare sunt sport...asa ca mari succese in a vedea ce se intimpla in Romania prin aceste ziare nu vom avea.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: