Mișcarea Național Creștină își inaugurează sediul la Ștefan Vodă

16 februarie 2010
Astăzi, 16 februarie, în centrul raional Ștefan Vodă a fost inaugurat sediul Mișcării Național Creștine din Basarabia. Așa cum Mișcarea Național Creștină are ca scop redefinirea județelor în Republica Moldova, sediul filialei Ștefan Vodă va răspunde pentru întreg județul Cetatea Albă. Președintele filiale MNC Ștefan Vodă a fost numit naționalistul și poetul Oleg Gherman, din localitate. Amintesc că aceasta este deja a 2 filială a Mișcării Național Creștine, după cea din Nisporeni. În ultima perioadă Mișcarea Național Creștină își consolidează rândurile cu naționaliști din toată țara, totodată fiind sperietoarea nr.1 pentru comuniști și românofobi. Mișcarea Național Creștină are ca scop deschiderea filialelor în toată țara întru promovarea valorilor românești și creștin ortodoxe, cât și a românismului în întregime. În continuare un mic raport foto:

8 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Felicitari tuturor camarazilor cu pasul dat, sper ca cit mai curind sa ajungem si la Balti, si la Soroca, si la Cahul si peste tot in general.

Unknown spunea...

bun venit in orasul erou Stefan Voda :)

eugene spunea...

bun venit in orasul erou Stefan Voda :)

1autonom spunea...

Felicitari camarazilor din MNC pentru acest nou pas. Traiasca Romania!!

Daniel Moscalenco spunea...

Bravo!

Sergiu spunea...

Camarade, a doua filială ce inaugurează sediu! Nu doar a doua filială. Că mai sunt camarazi în Judetul Orhei, Judetul Tighina dar si in Judetul Balti, in care din pacate inca nu este formata o structură bine pusa la punct, dar cred ca in timpul apropiat Judetul Balti va devini un centru al Nationalismului Românesc in Nordul Tarii!!!
Traiasca Unirea! Traiasca România!

STASS spunea...

Să dea Domnul să fie într-un ceas bun.

shoshon spunea...

am vazut pe imagini o harta (cu Romania Mare paremise) de unde pot gasi shi eu asha o harta ?

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: