Lupu îşi schimbă partidul, dar tot comunist împuţit rămâne!

7 februarie 2010
Numai ce am văzut cicatricile (din aprilie 2009) unor luptători basarabeni, că vedem deja un nou atac din partea comunistului Marian Lupu la adresa camarazilor nostri din Mişcarea Naţional-Creştină. Într-un interviu acordat pentru agenţia eNews, Marian Lupu (Мариан Лупу pentru tovarăşi şi prieteni, fost deputat marcant al Partidului Comunistilor din "Republica Moldova"), acum președintele Partidului Democrat (heh!), contestă până şi legalitatea organizaţiei înscrise la Ministerul Justiţiei şi lansează un atac la adresa MNC şi a lui Sergiu Laşcu, liderul patrioţilor basarabeni, chinuit sălbatic timp de două săptămâni în beciurile organelor de represiune ale regimului comunist din care făcea parte şi "democratul" Marian Lupu. Nu scapă de furia lui M. Lupu nici preotul Ciubric care a avut curajul să demonteze menorah de la statuia lui Ştefan cel Mare. Dar M. Lupu ne luminează de ce lansează acest atac. El nu este decât o slugă, portavoce a unor lobby-uri de peste Ocean...

eNews: Nu pot să mă abțin și să nu vă întreb despre așa numitul dosar Cibric și despre înregistrarea la Ministerul Justiției a organizației „Mișcarea Național-Creștină” în frunte cu legionarul notoriu S.Lașcu? Cibric, după cum se vede, a scăpat doar cu o spaimă ușoară, iar Ministerul Justiției, organizația în frunte cu Lașcu, a înregistrat acest grup nazist.
Marian Lupu: Pentru noi de la bun început a fost clar, că în cazul cu demontarea Hanuchiei avem de afacere cu un act de antisemitism, extremism religios și intoleranță. Și anume așa, aceste evenimente, după cum considerăm, trebuie tratate de organele competente. Participanții acestei acțiuni indecente trebuie să răspundă așa cum scrie legea. Ce pedeapsă se prevede pentru antisemitism, extremism religios și intoleranță?
eNews: Pentru aceasta pot fi trași și la răspundere penală?

Marian Lupu: Eu nu consider, că aceasta se poate hotărî doar cu aplicarea amenzii de 600 lei. Din cite eu înțeleg, așa numitul dosar Cibric, a stîrnit interes nu numai la cei, ce s-au întîlnit în cadrul vizitei oficiale în SUA, a premierului Filat. Opinia publică de acasă, cît și din afară nu poate fi neglijată.

Ceea ce ține de înregistrarea organizației „Mișcarea Național-Creștină”, se poate presupune că, Ministerul Justiției, a abordat acest subiect cu o poziție în exclusivitate formală. Se pare că, la luarea deciziei privind înregistrarea a uneia sau a altei formațiuni, organizația se cercetează nu doar în baza actelor de constituire, dar și a activității practice a acesteia. În ce privește practica lui S.Lașcu și organizația acestuia, aici, după părerea noastră, avem temei de revizuire a deciziei de înregistrare. Cei ce nu sunt de acord cu Ministerul Justiției au posibilitatea permanentă de a se adresa în instanță. Apropo, în instanța de judecată, consider, se pot adresa, și cei ce nu sunt de acord cu decizia Ministerului Justiției privind înregistrarea formațiunii. Repet, noi, PDM, considerăm că acestă organizație extremistă și nazistă nu trebuie înregistrată în Republica Moldova.
de pe lupta-ns.info

7 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Pidar comunist, sa nu-l vad presedinte, mi-i greata de persoana asta, nici limba romana, nici romani, nici istorie, cu ce dracu s-a schimbat?! cu denumirea numai ?! Sa se duca inapoi in PCRM ca-i statea bine acolo, antiromanul dracului.

D.O spunea...

Eu cind il vad pe Lupu acesta la TV mii greata de dinsul,de maniera in care vorbeste el! fuuuuuu

Octavian Racu spunea...

Eu zic ca e bine ca nu a fost ales presedinte al RM

Livia spunea...

"acestă organizație extremistă și nazistă " (heh)nu cred ca asta-i problema multstimatului M. Lupu,romanismul "il ataca" ,se simte oarecum amenintat.Pacat ca nu-si da seama ca nimeni nu poate lupta contra vointei si istoriei unui neam.

Basarabia a fost,este si va fi pamint romanesc!

Daniel Moscalenco spunea...

Lupu cum a fost un comunit jegos asa a si ramas, iar Ciubric asta e un handicapat. cind il vad mi se face scirba de faptul ca exista printre preoti crestini asa indivioza ca asta.

Anonim spunea...

Dragos ,asculta-ma ,vaccinul impotriva AH1N1 este un test ca dovada nu au fost vaccinati copii,vaccinul impotriva AH1N1 este un test pentru altceva de fapt,nu este un test pentru AH1N1,vaccinul impotriva AH1N1 nu este de fapt pentru AH1N1.

Anonim spunea...

L-am auzit recent la ProTv... cică "denumirea politică a limbii este MOLDOVENEASCă"... Maaaaaarş!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: