Iaşiul şi Vasluiul, alături de românii din Tiraspol

25 februarie 2010
Asociatia Tinerilor Romani din Afara Granitelor (A.T.R.A.G), impreuna cu grupul de actiune “Noii Golani” organizeaza vineri, 26 februarie, incepand cu ora 19.00 , un concert de hip-hop pentru din liceul Lucian Blaga (Tiraspol). Concertul va avea loc in Iasi, clubul Groove (fostul Ravers) din Copou (Bvd. Carol, nr.3, vis-a-vis de Time Out).
A doua zi, sambata, 27 februarie, in Rocambole Pub din Vaslui, de la ora 21.00, va avea loc un eveniment similar.

La cele doua concerte vor canta B.R.G, S.D.S.T, Chimie (din trupa Specii) si Cojones Records.
B.R.G. adica Brugner si Bek vor avea primele concert dupa lansarea albumului “Autopsie” din 21 februarie. Pe lânga piese de pe noul lor album, B.R.G. va cânta si piesele aflate pe compilatia Uniti sub Tricolor la care a colaborat Brugner. Aforic va reprezenta S.D.S.T la Iasi însotit de Chimie, de la Specii, un nou sustinator al proiectului Uniti sub Tricolor. Crew-ul Cojones Records din Vaslui, ce-i cuprinde pe Vama de Est, Kryp, Bullet si altii vor cânta piesele Basarabia pamânt românesc, România mea precum si alte câteva piese cu mesaj românesc.

Intrarea va costa 10 lei, in care este inclus CDul Uniti sub tricolor. Campania “Uniti sub Tricolor” consta in realizarea si comercializarea unei compilatii cu piese rap cu mesaj patriotic si civic, veniturile obtinute urmand a fi donate liceului "Lucian Blaga", singurul liceu romanesc din Tiraspol. Campania a fost initiata de grupul de actiune Noii Golani si se bucura de sustinerea a numerosi artisti hip-hop din Romania si Republica Moldova, care au fost de acord sa participe pro-bono la realizarea CD-ului. Pana in acest moment, din banii stransi in cadrul campaniei s-au cumparat si trimis la Tiraspol 8 calculatoare, 1 laptop, 1 proiector, 2 microscope si o tabla.

2 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Bravo baieti, faceti o treaba buna !

BPR !

Igor Caraman spunea...

Bravo, acum tine de romanii din Tiraspol cum se vor manifesta

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: