Suntem o ţară de dobitoci şi panarame

23 ianuarie 2010
Dacă nu mai am motive să vorbesc despre fotbal că de, s-a cam terminat Măria Sa spectacolul oferit de Regele Sporturilor, am hotărît, în sfîrşit să vă zic ce mă doare, poate şi înspirat de un filmuleţ dat pe post la emisiunea "În gura presei", de Mircea Badea.
Trăim în Moldova, o ţară de vagabonzi şi puşlamale, care s-au înfiltrat în toate sferele sociale şi în toate domeniile de activitate! E dur ceea ce am spus? Cu siguranţă - nu! Despre politică nici nu mai face să vorbim, despre sistemul de învăţămînt din care fac parte profesori şi chiar academicieni analfabeţi, şi nu este o figură de stil sau un fel de aspune - nu, ei chiar sunt analfabeţi, după definiţia dataă de DEX. În sport, dacă urmăriţi acest blog, şi altele, linkurile cărora le găsiţi tot aici, ştiţi cum e treaba - de tot rahatul, şi aşa stăm la toate capitolele.
Am mai scris, pe acest blog, despre diferiţi specimeni ai rasei Homo Moldovanus, care se caracterizează prin minte "scurtă", absolut netedă, de se dă furnica cu patinele pe ea, bagaj de cuvinte măsurat în zeci, flegma în colţul gurii, că n-are cînd să şi-o şteargă, de prost ce-i uită de fiecare dată s-o închidă, şi desigur laşitatea caracteristică ăstora de merg prin piaţa centrală şi nu numai, cu cămaşa descheiată, de unde se întrezăresc nişte caricaturi de muşchi ofiliţi la fel ca şi creierul posesorilor.
Ştiţi cu toţii despre ce fel de subspecie de tîrîtoare vorbesc: măcar odată în viaţă v-aţi confruntat direct sau indirect cu astfel de specimeni, de ăia care pot să-şi bage mîna sub fusta unei fete care trece pe alături, sau să înjure pe cineva, de obicei aceleaşi fete care nu le pot răspunde pe măsură, sau de ăştia care te scot afară din club parcă să te ia la pumni, dar fug după ce, spre marea lor surprindere, primesc două în cap fără măcar să clipească.
Păi, trei mizerii din această categorie, au atacat-o pe soţia mea, în scara blocului în care trăim!!! Chiar în scară, vă imaginaţi?!! Au atacat-o, ameninţînd-o că o taie, şi i-au furat tot ce avea la ea. Păi nu fugeam eu după ei, în chiloţi, că de, aşa m-a prins ştirea, de mincau pămîntul, aşa zişii agresori, că-s agresori doar cu fete neajutorate.
Măi, am aşa o ciudă în mine, încît îmi vine să-i snopesc în bătaie pe toţi din această supspecie mizeră, pe care-i văd pe drum. Mai bine s-o facă pe cealaltă parte a străzii cînd dau cu ochii de ei, că poate să se termine rău. Cam tot aşa exemplu a dat şi Badea, în emisiunea sa din 2008, pe care am găsit-o abia azi, despre doi "bătăuşi" care, de fapt, erau nişte curci plouate. Dar mai bine urmăriţi subiectul, este extrem de interesant.
P.S. păcat că nu m-a filmat nimeni cum fugeam eu după ei, în noaptea ceea! Avea să iasă un show pe cinste!

12 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

de acord !

Anonim spunea...

hahhaha poza din articol rupe ))

Denizo spunea...

Chisinau e plin da idioti de astea !!!!!!!!!

Anonim spunea...

sunt de acord ca tot felul de gop-stop trebuie nimicit! referitor la sotia ta Ivan tu decit sa stai in chiloti acasa si sa privesti tv, mai bine o asteptai la scara cind vine noaptea acasa,si atunci puteai preintimpina acest jaf!

Dragoș Galbur spunea...

Ei hai, ca Ivan n-are de lucru crezi ?! Are de intretinut familia, hai toti barbatii si-om astepta sotiile la scara toata seara?! E cel putin banal !

Anonim spunea...

pentru tine Dragos poate e banal!dar noi traim in sec 21 unde fiecare are tel mobil si poate da un sunet pentru a o intilni! eu cred ca Ivan are bun lucru ca lucra in chiloti cind la prins stirea!

Dragoș Galbur spunea...

:) nu stiu daca mai reusesti sa scoti mobilu cind esti atacat... in fine

Anonim spunea...

reusesti sal scoti ca sal dai hotilor!:))))

Dragoș Galbur spunea...

:D

Unknown spunea...

Hey!!Opritiva!Cit e de simplu totusi sa stai si sa analizezi actiunile cuiva neavind habar despre ce este vorba.Ok,in primul rind ma voi prezenta,sunt cea care a avut de suferit in urma acesteia, insa in primul rind sunt femeie si din start am un plus fata voastra reesind din faptul ca am fost pusa in fata situatie si a faptului ca sunt sexul opus voua.
In primul rind era seara cind s-antimplat aceasta iar in al doilea rind exista program, exista familie, responsabilitati,n-am sa fac dezvaluiri deoarece acestea sunt niste chestii personale si mai putin importante,as fi vrut eu sa vad cum persoana X(de mai sus) cu copil mic in casa isi asteapta seara sotia de la market!
In plus, nu credeti ca e absurd sa ti se intimple astfel de lucruri?!
E pentru prima data cind eu m-am simtit sexul slab si pe unii dintre barbati dobitoci...
Think about.

aciduzzu spunea...

Cu tot repsectul pentru dvs. si pentru sotul dvs., tin sa va atrag atentia ca astfel de lucruri se intampla indiferent daca cineva le considera absurde. Nici macar nu e specific pentru RM. Se intampla peste tot. Va recomand fara gluma sau ironie un curs bine asimilat de autoaparare si foarte multa luciditate in punerea lui in aplicare. Dupa cum se vede si din video-ul spagatistului, baiatul care ii pune la punct pe cocalari nu e chiar de la scoala de impletitori de sosete. Pur si simplu "aplica" ce a invatat cu o formidabila viteza de reactie, ceea ce probabil a si facut diferenta.
Respectele mele inca o data.

Anonim spunea...

Pentru toti cei care au ceva contra Moldovei si poporului ei!!!Daca te socoti roman fute-o in Rominia homosexual de nimic,tearfa,tigan,cioara destrabalata si nu-i compara pe altii dupa tine.Dar daca esti in Romania sa le sugi la toti moldovenii pula caci nu esti capabil nici de a duce un discurs fara ca sa arati cit de imbecil si distrus esti.Cu stima si respect unul dintre reprezentantul poporului Moldovei.Noi nu suntem frati cu voi curve fricoase.BELITI PULA IN CONTINUARE.Catre autorul blogului:Vaniusha tot ce scrii tu pe blog sunt ideile unui imbecil salbatic care chiar ieri a coborit din bananier daca tu te socoti o animala nu striga in gura mare caci ii faci de rusine pe parintii tai care din pacate nu stiau de preservative si au crescut o fiinta incapabila si fara demnitate.Hai sa cugetam acum ce fel de om esti tu si ce valoare ai,daca nu ai fost in stare sa-ti aperi propria sotie,la ce bun mai esti pe lumea asta sa-ti duci viata ca o musca de rahat train pe spatele sotiei tale.Scriind acest blog sper ca tu ai crescut in propriii tai ochi,dar pentru intreaga lume tot ai ramas o fiinta de nimic.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: