Comsomoliştii de la Ciocana - maeştri emeriţi în artă

3 decembrie 2009

"După ce au desenat svastici pe copaci, vandalii au ajuns şi la zidurile unor clădiri din sectorul Ciocana. Peretele unui bloc a fost presurat cu inscripţii şi simboluri jignitoare în adresa veteranilor." Vedeţi video aici: www.nit.md. Uite aşa a reacţionat postul TV procomunist NIT la incidentul petrecut la Ciocana, pe o clădire cu vreo 16 etaje. Încă un pic şi în loc de vandali mai n-au pronunţat - români. Totul a început astfel. În noaptea dinspre 8 spre 9 mai, comsomoliştii de la Ciocana în frunte cu Pavel Grigorciuc şi Mihail Polianski, au desenat pe un perete de pe o clădire, chipul unui soldat sovietic şi o aşa numită panglică a lui Sf. Gheorghe, cu inscripţia: "слава победе". Din câte ştiu, e un act de huliganism care ar trebui pedepsit conform legii. În fine, mai erau comuniştii la putere, deci fu admisibil să fie trecută cu vederea acţiunea lor. După care, acţiunea s-a repetat încă de vreo 2 ori, până când într-o noapte bravii băieţi au vopsit acel perete cu vopsea albă, aşa cum a fost până la desen. Apoi comuniştii din nou şi-au desenat pseudoeroul, de data asta deschis, cu video cu tot şi încă tipul care la sfârşitul filmului vorbeşte, ameninţă direct pe tinerii cu viziuni pro româneşti cu răfuiala fizică, după care ieri tot dânsul le dă celor de la NIT interview în rol de jertfă, acuzând totodată "vandalii" că au vopsit clădirea în negru, ştiind în sinea lui că adevăraţii vandali sunt ei însăşi. În pozele şi video pe care vi le voi prezenta mai jos, observaţi bine mutra lui Grigorciuc şi a tipului care a dat interview-ul la NIT. Ceea ce fac dumnealor în poze şi filmuleţ reprezintă un act de huliganism, trecut cu vedere de organele legii. La fel, cu vreo lună în urmă am fotografiat în subteranul de lângă Academia de Ştiinţe câteva inscripţii xenofobe antiromâneşti, făcute de către Grigorciuc şi băieţii săi, dovezi? Păi simplu, priviţi în poză ce au scris pe spate comuniştii de la Ciocana şi ce era scris în subteran: "Анархия - мать порядка"Acum eu chiar i-aş ruga pe cei care mă învinuiesc că am dat foc tricolorului, fraţilor, păi ia interogaţii pe antiromânii ăştia care măzgălesc clădirile şi care promovează anarhia extremistă, cine oare a dat foc tricolorului, vă asigur că ei cunosc mai bine detaliile. Plus la toate ne şi mai ameninţă direct fără a fi pedepsiţi. Ascultaţi atent ce spune tipul din ultimile minute ale filmuleţului.

De altfel, casa despre care vorbeşte NIT-ul toată a fost scrisă şi pe din afară şi înăuntru cu inscripţii şi lozunci procomuniste şi antiromâne. Dacă priviţi atent video, observaţi cum Pavel Picassciuc, scuzaţi, Grigorciuc, coboară pe scări dînd indicţii unor copii mascaţi ce şi unde să deseneze. Acum peretele acele case a fost vopsit în negru, pur şi simplu ca să fie şters mesajul de pe acel perete, care instigă la ură interetnică, fără a aduce jigniri anumitor persoane sau cum spunea NIT-ul veteranilor de război. Avem tot respectul şi jos pălăria pentru veterani, dar îi urâm pe ocupanţi. Mai jos vedeţi câteva poze ale celor care se joacă de-a jertfele şi dau interview-uri la NIT spunând că vandalii le-au vandalizat capodopera (vandalizarea). (pentru apropiere faceţi click)


5 comentarii:

Marele Ochi spunea...

spurcatii, sa deseneze la ei in casa aiureli ocupationiste, sa lase in pace casele oamenilor. arestati !

Daniel Moscalenco spunea...

Kamunisti ne proidut.

frecati-o dracului cu tot cu soldafonul vostru eliberator in pzdmvstr.
Jos comunistii.

Andrei Cebotari spunea...

buhahaha:))))
ei nici in rusa nu pot vorbi ca lumea:D:D
vorbesc cu greseli si se impiedica,inca ii arata la TV:D
Mu^e...Marsh de aici porcilor...
BPR!!!!!

Echipa Orasul Patria spunea...

Mai vezi aici Dragos...

http://left-md.livejournal.com/64402.html

aster spunea...

Si acum serios : propun sa-i gasim pe astia (nu va fi tare greu) si sa le dam o "lectie" sa ajunga in spital.

Mai mult: nu le place inscriptiile noastre , propun sa stergem TOT desenul lor ! Absolut totul cu vopsea alba si de asupra un "JOS COMUNISMUL" Mare !

PS : Cine a recunoscut muistul ala din videomaterial sa ne informeze pe toti .

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: