Solidar cu Ziarul de Gardă

22 noiembrie 2009

Spre marea mea uimire şi nedumerire, astăzi am încercat să accesez ca de obicei www.zdg.md - site-ul celor de la Ziarul de Gardă, dar n-am putut. Astăzi site-ul a fost distrus (hacked) de un infractor hacker cu pseudonimul SYSk0. Din câte am observat, el vine din Spania, dar, îmi apare întrebarea, de ce anume Ziarul de Gardă, căci nu-i cel mai cel mai critic ziar din Moldova. Nu prea îmi vine a crede ca un hacker să atace un simplu site de ştiri, mai ales din Republica Moldova, nu-i nici-o logică aici. Păcat de cei de la Ziarul de Gardă, căci fac o muncă asiduă zi de zi, publicând articole şi investigaţii destul de interesante. Se pare că ZdG a călcat cuiva pe coadă destul de apăsător. Sper mult ca cât de curând site-ul să fie restabilit pentru a ne informa şi noi despre unele lucruri, pe care nu le aflăm absolut nicăieri în Moldova.

11 comentarii:

vadim288 spunea...

paremi-se si stirea zilei , era azi blocat :)

Andrei Cebotari spunea...

:D:D:D
eu azi am vrut sa citesc o stire de la ei si mi-a aparut "bijuteria" asta:D
am crezut ca am adormit oleaq si am introdus ceva incorect...da el iata ce "surprize,surprize":D

aciduzzu spunea...

asta din poza seamana putin cu Galbur:))))

STASS spunea...

CINEVA CHIAR NE CREDE PE NOI DE PROȘTI.....
MUIE DRACILOR și la tot neamul comunist

Andrei Cebotari spunea...

da da aciduzzu...Galbur va distruge toate site-urile informationale din MD si va ramiine doar basarabia91.net:D

Dragoș Galbur spunea...

hahah)) da ce, aciduzzu are un pic dreptate)) ce-ar fi sa ma numesc sysko si sa declar ca eu am spart site-ul ZdG ))) PRu dreacului

Anonim spunea...

Activati legiunile,in Romania si in tari.Legea legionara.Nu Crin Antonescu si nimeni nu hotareste, ce voteaza poporul.Poporul si Romania a creat politicienii ,nu politicienii au creat poporul.Politicienii sa respecte poporul,poporul sa fie Romania.Nu va amestecati in ceea ce voteaza poporul nici legionarii si nici nimeni.Nu influentati alegerile si nici oamenii sa voteze s-au nu .Sa hotarasca poporul,lasasti oamenii sa decida.Verificati ca gaborii in loc sa pazeasca, sa nu falsifice.Legionarii se supun poporului.Poporul alege si hotareste Romania.Poporul va fii Romania.Salut.

Nicu Calcea spunea...

Ei hai să nu exagerăm. Probabil a găsit un exploit wordpress, iar zdg e singurul site de ştiri din .md care rulează pe wordpress. Nu cred că are ceva "interese".

Dragoș Galbur spunea...

Nicule, pai au fost sparte mai multe site-uri, de la Mold Data... oricum e straniu

Andrei Cebotari spunea...

Calcea...a mai fost spart voteaza.md si liber.info...

Anonim spunea...

SYSkO daca nu esti gabor s-au din servicile secrete avem nevoie de tine sa dezactivezi niste electronice computerizate ,vei lucra neoficial pentru legionari si oficial pentru poporul tau,nu oferim si nu primim beneficii de nici un fel.Nu le mai distruge munca.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: