Politician italian: “Profetul Mahomed era pedofil”

10 noiembrie 2009
Politicianul italian Daniela Santanche, fost deputat si candidat la functia de prim-ministru din partea formatiunii de dreapta La Destra, a declarat duminica seara intr-o emisiune televizata ca profetul Mahomed a fost “pedofil” pentru ca a avut o sotie in varsta de noua ani, transmite corespondentul Agerpres.

“Mahomed era poligam, avea noua sotii, ultima dintre ele de 9 ani, deci era pedofil. Aceasta este istoria. Pentru cultura noastra el este un pedofil. Noi nu vom asculta niciodata de Mahomed pentru ca era un poligam si un pedofil”, a spus Daniela Santanche, adaugand ca Europa ar trebui sa se ocupe serios de faptul ca “in Arabia Saudita sunt date copile minore seicilor”..

Declaratia a fost facuta intr-o emisiune a postului Canale 5 in care se dezbatea sentinta CEDO de condamnare a expunerii crucifixelor in scolile publice din Italia, in studio fiind prezent si Ali Abu Schwaima, presedintele Centrului Islamic din Milano

Acesta a afirmat ca musulmanii din Italia nu sustin scoaterea crucifixului din scolile italiene, chiar daca il considera un fals istoric si a catalogat drept o “scarbosenie” declaratia Danielei Santanche. Un alt musulman din public a reactionat de asemenea foarte aprins fata de declaratia politicianului de dreapta, atmosfera fiind calmata cu greu de moderatorul emisiunii.

La sfarsitul emisiunii, moderatorul a precizat ca toata echipa care a realizat programul se delimiteaza de afirmatiile “foarte jignitoare” pentru religia islamica.

Daniela Santanche, proprietara unei companii farmaceutice si lider in prezent al formatiunii Miscarea pentru Italia, s-a mai remarcat in trecut prin atitudini foarte controversate fata de religia islamica si comunitatea musulmana din Italia. In 2006, prefectul din Milano i-a acordat o escorta de politisti dupa ce a avut o alta discutie aprinsa intr-o emisiune cu un imam pe tema valului burqa purtat in spatiul public italian de unele femei musulmane.

Sursa: Ziua Online

10 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

Sa te ierte Dumnezeu:)))
Parca o vad moarta deja:)))

Dragoș Galbur spunea...

asta-i mare prostie, pentru ce iata prostii spun asa cuvinte p-u care apoi regreta, Mohamed e sfint pentru musulmani, deci dati-le pace daca tot stiti ca-s nebuni si fanatici, acum d-na asta o sa piara aruncata in aer 100%... prosti !

Autonom spunea...

De ce sa ne cenzura? De frica musulmanilor? O admir pe italianca. Felicitari, plus ca a spus un adevar istoric! Iar faptele lui mohammed intra in conflict cu intreaga mentalitate europeana, pedofilie, religie violenta...
mohammed nu e niciun sfant, e un pedofil si atat.

Andrei Cebotari spunea...

De exemplu Isus Hristos,e dovedit ca a existat si este o personalitate isotrica cel putin,sunt unele dubii in biografia sa,dar musulmanii,budishtii nu ne fac obiectii si isi bat joc de religia noastra....Ti-ar fi placut sa auzi la adresa mintuitorului niste cuvinte care te-ar durea in suflet pe tine???Nu cred!!

Autonom spunea...

"Acesta a afirmat ca musulmanii din Italia nu sustin scoaterea crucifixului din scolile italiene, chiar daca il considera un fals istoric" Omul nu se sfieste sa spuna ca este un fals instoric creucificarea si invierea lui Hristos. Evreii spun in talmud scarbosenii ingrozitoare despre Hristos si Fecioara Maria (careia ii spun "prostituata", despre Iisus spun ca este un bastard , fiu al unui legionar roman Panthera, arde in sperma in iad si cate alte nebunii) Normal ca nu imi convine, astea au ca scop doar jignirea sfintilor mei. Dar cu toate astea NU CER CENZURA, URASC CENZURA.
Dar ceea ce a spus doamna Santanchi este un adevar istoric cunoscut in lumea musulmana, iar una dintre celelalte satii ale lui Mohammed era cu foarte mult mai invarsta decat el.
citeste aici: Sahih Muslim Book 008, Number 3310:

Aisha a relatat : Apostolul lui Allah m-a casatorit cand aveam sase ani, si am mers in casa lui cand eram noua ani.
http://femeiainislam.blogspot.com/2008/03/aisha-copilul-sotie-al-lui-mohamed.html

femeia in islam
http://femeiainislam.blogspot.com/2008/03/sotiile-lui-mohamed.html

Anonim spunea...

Hai sa nu mai fim atat de gingasi cu cei ce raspandesc otrava lor ce ne dezintegreaza propria noatra cultura!

Andrei Crișan spunea...

Astfel de politicieni sunt o rușine...

alt Andrei spunea...

O rusine sunt politicienii care isi abandoneaza principiile de frica sau pentru voturile strainilor!
Respect politicienii care spun adevarul, care apara credinta lor, care se opun imigrantilor asiatici sau africani ( o noua forma de cucerire).

Nicu Calcea spunea...

Tâmpenii. Nu căutaţi nod în papură la musulmani. Şi chiar dacă fac dracu ştie ce, nu înseamnă că trebuie să-i scuipaţi şi voi. Parcă sunteţi nişte copii de grădiniţă. "El a început primul!".

Anonim spunea...

Respect pentru doamna Santanchi. A avut care curaj sa spuna ceea ce gandeste infruntand bigotismul unor musulmani din public chiar , dar si pe cel al moderatorilor care nu mai pridideau cu scuzele la adresa ofensatei (chipurile) minoritati, in curand, majoritate,musulmane.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: