Gheorghe Lupuşoru împotriva religiei creştine

20 noiembrie 2009

Fiind creştin ortodox şi având datoria sfântă dar şi morală de a apăra tot ce-i creştinesc pe acest pământ, nu pot să nu reacţionez la atacurile dure anticreştineşti care apar zilnic pe curaj.net, site-ul fraţilor Brega şi antihristo-propagandisto-poponarului Gheorghe Lupuşoru. Lupta acerbă e în toi, aceste personaje instigă lumea la ura atât intersexuală cât şi interreligioasă. În fiecare zi antihristul Lupuşoru aduce ofense atât creştinismului, dar şi mai grav însuşi - Lui Dumnezeu. Prostii, aberaţii, înjurături, incultura, o ură clădită pe propriile eşecuri în viaţă şi pe propria incapacitate de a crea, de a iubi, de a crede, de a învinge la urma urmii. Citiţi ultimile podoabe a dobitocului antihrist aici:

Nu ştiu ce fel de monstru poţi fi ca să scrii asemenea "articole", nu ştiu şi nici nu vreau să ştiu ce se petrece în capul psihopatului... Cert este că ura sa faţă de heterosexuali şi creştinism nu are limite. Aş spune că dementul acesta prezintă un pericol pentru creştinismul din Basarabia, dar aş exagera, suntem puternici, mulţi şi principalul - credem în Dumnezeu, iar El ne apără de rele şi ne iubeşte aşa cum suntem.
părerea unui creştin...
Creştinul este soldatul Domnului. Dacă dai două palme unui netrebnic care-şi bate joc de cele sfinte, îţi sfinţeşti palmele! Ce aşteptati de la un creştin ortodox? Să tacă aşa cum ar face-o un laş? Greşit! Viaţa unui creştin este o luptă continuă. Citiţi “Războiul nevăzut” şi veţi înţelege ce înseamnă un creştin şi comportament de creştin.

Stai şi priveşti cum ucigaşul îşi sugrumă victima? Nu! Intervii dacă eşti om!
De ce, dar, un creştin nu are dreptul să-i oprească pe ucigaşii de suflete? Are dreptul! Mai mult: e datoria lui! Dacă nu şi-o îndeplineşte, va răspunde. Suntem învăţaţi să fim paşnici, dar, dacă trebuie, luptăm ca leii! Aveţi suficiente exemple în Biblie!
Nu vă puneţi cu creştinii, pentru că habar nu aveţi ce forţă sunt şi la ce nivel subtil funcţionează această forţă. Iar Dumnezeu ne întăreşte!
Treziţi-vă! Nu puteţi merge împotriva întregului Univers (Dumnezeu)! Vă autodistrugeţi.
Lăsaţi în pace Creştinismul şi bisericile creştine şi vedeţi-vă de ale voastre. Nu trece atitudinea voastră într-un stat în care 99% se declară creştini, iar 95% spun că sunt creştini ortodocşi. Câţi sunt şi cu fapta, este altă problemă, nu avem statistici…

Uneori, si sfintii au fost scosi din sărite de gurile care huleau. Şi au tras o palmă-două peste obrazul hulitorului de l-au readus cu picioarele pe pământ. Căutaţi despre viaţa Sf. Nicolae(foarte blând!) şi Sf. Apostol Pavel (foarte aspru). Ambii au fost puşi în asemenea situaţii şi au ripostat.
Ortodoxia e vie de două mii de ani! Sodoma si Gomora au dispărut intr-o clipită. Un sfat: nu vă puneţi cu Creştinismul şi Ortodoxia în special. Nu aveţi nicio şansă de câştig. Vă consumaţi aiurea, producând energie negativă cu care se hrănesc entităţile de frecvenţă joasă (întunecată) care s-au legat de voi. Aceste entităţi mereu vă vor împinge la harţă şi agresivitate. Au nevoie ca voi să produceţi energia negativă cu care se hrănesc. După ce au căzut, Dumnezeu nu le mai dă energie. Aşa că, o iau de la oameni ca voi, pe care Dumnezeu (din dragoste şi milă) îi susţine prin Energiile Sale, chiar dacă au alunecat în greşeli.
Luminează, Doamne, minţile tuturor! Iartă-i, că habar nu au ce fac şi ce li se întâmplă! Sunt nişte copilaşi obraznici, teribilişti şi păcăliţi.

PS: Un sfat pentru tine Gheorghe Lupuşoru - mergi mâine la biserică, intră înăuntru şi dacă nu ştii de rugă... taci... nu spune nimic, pur şi simplu taci ca Dumnezeu să-ţi poată vorbi...

18 comentarii:

Anonim spunea...

supara-te gheorghita, dar nu se mai poate continua astfel...

Anonim spunea...

eeeeeee...da-democratie,dap asta deam cum se numeste???
Jora,tutsi Dondusheniu' mati de handicapat....la gunoi cu tine!

Dragoș Galbur spunea...

Raspunsul celor care promoveaza libera exprimare, alias curaj.net:
Acest text a fost clasificat drept discriminatoriu, instigând la violenţă şi atacând un alt utilizator al sitului pentru opiniile sale. Utilizatorul Dragos Galbur a fost avertizat anterior: în cazul utilizării cuvintelor injurioase va fi suspendat pentru o perioadă. Dragoşe, eşti suspendat pentru o lună, timp în care sperăm să reuşeşti să argumentezi credibil şi civilizat ideile-ţi!

Anonim spunea...

Cred ca tare mai suferi ca ai fost suspendat :D!

Eu zic sa iti stergi tu singur contul de acolo.
Si, in general, oamenii de buna credinta n-au ce cauta pe acel site, n-au de ce sa faca trimiteri la articolele dezmatate de pe acel blogo-site caci in felul asta se smintesc!

Anonim spunea...

Corect! Eu personal anunt boicot Blogo-site-ului CUR aj.net sau antihristo-poponaraj.net
Deschis si public anunt: ma cac in el!
Multumesc pentru atentie.

Dragoș Galbur spunea...

daaaa Viky, pling in pernutza acum si n-are cine ma consola... curajistii mi-au frint inimioara firava si mereu iubitoare ))

TLC

Dragoș Galbur spunea...

Anonimule, presupun ca esti Stefan?

Andrei Cebotari spunea...

pizd*t,ma skuz da alte cuvinte mai potrivite nu am gasit...
n-am nimic cu acei din "curaj",dar imi calcati in picioare neamu si religia,va faceti de rusine!
Sunteti o mizerie baieti si fete,punct.

Alexandru Cozer spunea...

Dragoș, și tu ce faci? Nu instigi la ură? Uită-te la cuvintele tale, îl faci în tot felul pe acel individ. Și dacă un om nu e creștin, de ce ar trebuie să se prefacă? Dacă tu ești mai moralist decât Lupușoru, atunci ignoră-l! Am observat că acest tip cu cât e mai mult luata în seamă cu atât devine mai acid. Și dacă facem abstracție de orientarea lui sexuală, Lupușoru chiar e un om cu o cultură mult peste media moldovenilor. Eu îl respect pentru că măcar e inteligent și nu îi este frică să spună ce gândește. Bravo lui!

polonezu spunea...

poponarii _ AFARA DIN TARA!!!

Parazitu spunea...

Mă piş pe gay
Şi nu-i normal
Ca copii mei sa vadă
Homosexuali care se ling in gură ostentativ pe stradă
E la moda sa fim toleranti da nu reinviem Sodoma
Va putem trimite bulangii in pachet la Barcelona

Lupusor, eşti o mizerie!

Respect Dragoş!

Părerea unui creştin spunea...

O completare: Sf. Nicolae a trăit în perioada în care se puneau bazele dogmelor creştine. A rămas în istorie întâmplarea despre cum Sf. Nicolae chiar l-ar fi pălmuit pe Arie, în timpul sinodului, pentru erezia sa.
Dragoş, când ai preluat în acest articol (la mijlocul lui) comentariul meu , era corect să precizezi că e părerea unui creştin care a dorit să rămână anonim, postată pe Curaj.net.
http://www.curaj.net/?p=27641&cpage=1#comment-135085
Bucuros că ţi-a plăcut.

H2O spunea...

LIBERTATE Tuturor... Minoritatilor Sexuale....cui ii pasa ce faci tu acasa...

Parazitu spunea...

Să o facă acasă, dar nu in stradă!

Dragoș Galbur spunea...

Pentru Crestinul de mai sus, sigur mi-a placut, daor ca nu stiam cum sa indic sursa, d-aia !

Dragoș Galbur spunea...

http://nuavort.blogspot.com/

Nicu Calcea spunea...

"Lăsaţi în pace Creştinismul şi bisericile creştine şi vedeţi-vă de ale voastre."
Păi, eu sunt de acord cu chestia asta. Nu interzic nimănui să creadă în ce vrea, care-i treaba mea? Pe mine nu mă deranjează viziunile celorlalţi, însă aştept acelaşi tratament din partea lor.

Mayhem spunea...

"Lăsaţi în pace Creştinismul şi bisericile creştine şi vedeţi-vă de ale voastre."

Le lasam in pace, atat timp cat Biserica nu isi mai baga mainile murdare pe sub fusta statului cerand bani publici (care vin si din banii celor ce nu sunt crestini) si incetam sa mai ponegrim crestinismul cand fanii lui vor intelege ca nu toti accepta sa li se toace in creier ce sa creada, si in ce sa creada.

Ortodoxia nu e vie de 2000 de ani, e vie din 1054 si pana acum, deci nici 1000 de ani, mai informeazate cu privire la Marea Schisma.

Sa inteleg ca faci referire la majoritate. Daca majoritatea ti-ar spune tie sa te sinucizi, ai face-o doar pentru ca asa vrea majoritatea? Ei baiete, nu merge.

Cat o sa traim, o sa muncim sa daramam credinta crestin ortodoxa, asta daca nu cumva se vor trezi crestini ortodoxi si isi da seama ca prin misionarism de tip taliban si coercitie nu faci altceva decat sa invrajbesti oameni, nici decum sa ii aduni la-olalta. Cu forta niciodata nu rezolvi nimic, iar cele 2 Razboaie Mondiale, si cele de dinainte sunt marturii elocvente.

Nu avem nimic cu crestinismul, insa avem ceva cu gandiri de tip fundamentalist talibane crestinopate, care nu fac altceva decat sa ingradeasca libertatea de exprimare, libertatea de asociere, libertatea unei persoane de a isi alege o religie si de a o practica si dreptul la securitate.

Cel mai usor lucru cu care ne poti convinge ca exista dumnezeu este sa dovedesti prin dovezi concrete existenta lui si faptul ca e capabil sa vindece, sa invie morti, si sa faca alte magii (religia e magie pana la urma, similar vrajitoriei, pana la urma vrajitoarele au fost vanate ca faceau mai multi bani ca bisericile, spalare pe creier curata).

Un sfat pentru tine, citeste Darwin, Nietzsche, Crowley, Hitchens sau Richard Dawson, poate te lamuresti si tu cum e cu iluziile cu caracter divin, niste simple sarade, promovate de state pentru manipularea indivizilor si spalari de creier. Succes in comuniunea cu vedeniile!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: