EROI PENTRU ROMANIA nerecunoscuti de bravii senatori "romani"

3 noiembrie 2009
Propunerea legislativă a senatorilor PDL Urban Iulian si Badea Viorel privind declararea domnilor Alexandru Leşco, Andrei Ivanţoc si Tudor Popa drept eroi-martiri, luptători pentru democraţie, drepturile omului şi apărători ai valorilor spirituale şi culturale româneşti, depusa la Senat la 21 mai 2009 (asa cum scriam aici) , a fost respinsa de catre senatorii PSD-PNL si UDMR din Comisia Juridica si de Drepturile Omului.

Daca despre senatorii PSD, originea lor doctrinara era de anticipat sa provoace ura fata de niste eroi care au luptat - pana au ajuns in temnitele rusesti - impotriva statului dictatorial sovietic, eu cred ca senatorii PNL s-au umplut de rusine prin acest vot, renegandu-si intreaga istorie de lupta si rezistenta anticomunista.

Repet ce am mai spus: Exemplul lor, al celor care lupta acolo cu regimul totalitar, care isi risca viata si pot ajunge oricand in puscariile comuniste sau la cimitir, trebuie sa ne trezeasca din amorteala in care ne zbatem si sa nu uitam ce strigam cu totii la 21 decembrie 1989 sau mai tarziu in Piata Universtitatii, la kilometru zero al democratiei romanesti : MAI BINE MORT DECAT COMUNIST! Dar asta inseamna ca trebuie sa ne implicam si sa lasam delasarea, trebuie sa abandonam pozitia de pe care doar ne plangem mereu si sa actionam, sa luptam si sa fim vigilenti pentru noi si pentru un viitor liber al copiilor nostri.

Nu ne ramane decat sa ne plecam capul in fata curajului tinerilor basarabeni, sa ne rusinam ca am ajuns obezi din punct de vedere al dorintei de lupta pentru drepturile noastre, si sa revenim cu picioarele pe pamant pentru ca o facem pentru noi. Primul pas? Sa ne alaturam si sa-i sustinem pe cei care acolo, in Basarabia sugrumata de regimul tiranic, tin vie flacara sperantei si luptei impotriva totalitarismului abject.

18 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

ma sperii de propriile-mi ginduri, am impresia uneori ca devin statalist ! ma inspaimint !

WTF spunea...

Corect mentionat! Pretins unionist...din cecul lui tarlev , patriotii moldovei :D...de altfel numele iti e in cinstea celui care a descalecat moldova, intemeietorul ei si primul dintre statalisti...sfatul meu e sa lasi romanismul pentru cei care simt romaneste sa-ti schimbi sloganul din "bpr" in "moldova pentru moldoveni"

Dragoș Galbur spunea...

corina lu' mata sa-i zici sa lase romanismul si limba romana...

WTF spunea...

primitiv esti pustiule, te i-ai de mama atunci cand nu mai ai argumente sa-ti motivezi prostia :)...hai pa statalistule , traiasca moldova mare :))

antiWTF spunea...

corina nu degeaba porti numele de familie pe care-l porti, nici macar nu stii cine esti, de undev vii si ce-i cu viata ta?! asta se numeste idiotism, esti destul de frumoasa, ar trebui sa te apuci de balet, undeva prin Albania... cred ca acolo ti-ai gasi vocatia si locul...

Anonim spunea...

Iata si agramata si-a facut aparitia! Si ce spuneai tu acolo referitor la DEX? Deci nu exista cuvantul RETARD? Uite in oglinda , analfabeto si o sa vezi cum arata o retarda!

Pacat ca creierul tau nu concepe altfel unele comentarii... Pacat ca esti atat de tampita incat vezi doar ceea ce vreai, dar nu ceea ce este cu adevarat! Retardo, dupa cum ti-am mai spus, locul tau e in lanul de porumb, acolo unde ai fost conceputa!

WTF spunea...

n-am spus ca nu exista cuvantul retard , am spus doar ca corect va fi retardat-persoana ramasa in urma din punct de vedere intelectual, ca doar asta ai vrut sa zici :) sau retardar, in timp ce retard presupune o stare mai putin evoluata! nu prea cred ca ai priceput diferenta...sincer , incerc sa evit disputele cu oligofrenii, asa ca sa nu te superi daca nu primesti raspuns la replicile tale de la care vreau sa vomit :)

Anonim spunea...

heh, bine ca de la muia pe care ti-o iai zilnic nu vomiti... hai, ca ma plictisesti, agramato si analfabeto...

Corina Ciobanu spunea...

Cineva face glume proaste pe acest site. Nu am postat nimic niciodata sub numele de WTF sau sub un alt nume.
Sunt o persoana publica, nu am de ce sa-mi ascund identitatea, iar cine mai are intrebari la acest subiect, ma poate gasi la adresa de mail: ciobanita@gmail.com.
Cel/cea care posteaza sub numele meu ori e vreun obsedat, ori SISul si-a reinceput activitatea.
Deasemenea, rog administratorii acestui site, daca sunt de buna credinta, sa dezvaluie profilul celui care a pretins ca e Corina Ciobanu.

Dragoș Galbur spunea...

Dac-as sti crezi ca nu l-as scoate la iveala ?! dar asa e anonim ! e fricos !

WTF spunea...

Dragos Galbur e cel care te-a promovat insistent , eu n-am mentionat niciodata numele tau. Toate pretentiile la autor sau moderator :P

Dragoș Galbur spunea...

WTF ia fricos esti mizerio, de ce nu te prezinti, te temi asa-i ?

WTF spunea...

de ce m-as teme:))))? eu imi pastrez numele nepatat iar tu iti prejudiciezi din "imaginea" reactionand la provocari. Mecanismul e pornit , esti scos din joc[intelegi strategia?]...acum ai ramas doar tu si ce-i 4 care mai sunt online pe site-ul asta :)...credeam ca-ti vei da seama dar nu mi-ai indreptatit asteptarile

Dragoș Galbur spunea...

deci uite care-i faza, ca esti provocator/oare toti au observat, deci stai acolo la bucuresti si promoveaza romanismul mai departe, si nu uitat sa te ascunzi mai bine ca sa nu-ti patezi numele...

IP Address 92.86.58.16

Dragoș Galbur spunea...

str. Doamnei vis a vis de Biblioteca Nationala a Romaniei

IP Address 92.86.58.16

WTF spunea...

bravo ! esti tare! :P

Dragoș Galbur spunea...

stiu)) fugi de acolo ca baietii is pe drum deja ))))))

WTF spunea...

:O fug , fug...mai e o problema, ai ramas singur :( sad :(

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: