Despre vaccinul contra AH1N1

10 noiembrie 2009
Mass-media pe aceasta planeta este atat de aservita elitei francmasonice mondiale si asa-zisilor iluminati care conduc din umbra lumea, din pacate catre un adevarat dezastru planetar, incat ea face fara rusine si in mod slugarnic aproape orice pentru dezinformarea unui public adesea nestiutor si naiv, care inghite cu credulitate orice. Interesele financiare ale marilor companii farmaceutice (care, culmea, apartin in numar mare chiar unor francmasoni de rang inalt sau membrilor gruparii criminale Bilderberg) au intotdeauna prioritate. Mass-media contribuie din plin, la ora actuala, la raspandirea in randul maselor credule a gogosilor mediatice infricosatoare cu privire la asa-zisa pandemie a gripei porcine. In loc sa ne informeze, mijloacele mass-media si-au propus sa ne prosteasca fara incetare, repetand zi de zi, pana la saturatie, aceleasi minciuni gogonate. Tot ceea ce se petrece nu este deloc intamplator, daca avem in vedere ca marile concernuri farmaceutice internationale obtin mari castiguri din comercializarea vaccinurilor, ele fiind cele care orchestreaza campania de inducere in masa a unei stari de frica paralizanta.

Urmarind cu atentie stirile despre asa-zisa pandemie de gripa porcina (care, de fapt, a fost creata in laborator la comanda capilor francmasoneriei mondiale), se pot observa cel putin zece minciuni sfruntate, care continua sa fie repetate aproape obsesiv, pe canalele principale ale mijloacelor mass-media, in legatura cu gripa porcina si cu vaccinurile ce urmeaza sa fie realizate impotriva gripei porcine. Este semnificativ in aceasta directie diabolismul elitei francmasonice mondiale, care nu numai ca a creat in laborator aceste virusuri, dar urmareste totodata sa ne prosteasca sa ne vaccinam, obtinand astfel sume impresionante, pentru ca apoi sa ne omoare pe banii nostri. Este binecunoscut la ora actuala faptul ca asa-zisele vaccinuri antigripale produse de compania Baxter, ce urmau sa ajunga pe piata in mai multe tari din Europa, erau in mod deliberat contaminate cu tulpini ale gripei aviare H5N1.

Minciuna nr. 1 - Nu se folosesc niciodata adjuvanti in vaccinuri

Pe 7 iulie 2009, intr-un anunt ce nu a fost difuzat pe scara larga, ce apartine OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) s-a recomandat ca adjuvantii ce se folosesc pentru vaccinuri sa fie utilizati pentru a spori cantitatea de vaccinuri produse si care sunt disponibile la ora actuala la nivel mondial. O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie (pe langa faptul ca aceste vaccinuri sunt in mod intentionat contaminate cu virusi mortali) adjuvantii, care sunt niste substante ce au menirea sa dinamizeze si sa amplifice imunogenicitatea vaccinurilor respective. In literatura de specialitate, toxicitatea acestor adjuvanti este astazi evidentiata pe larg.

Cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur, sub forma unei substante ce este numita thimerosal (un conservant ce are consecinte letale, sau altfel spus, care ucide), care este de 50 de ori mai toxic decat mercurul. O doza suficient de mare, atunci cand este introdusa in organism, poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce totodata la instalarea unor stari care sunt specifice autismului, face sa apara sindromul atentiei deficitare, declanseaza scleroza multipla, face sa apara deficiente de vorbire si chiar de limbaj. Institutul de Medicina (IOM, una dintre Academiile Nationale de stiinta din SUA) a afirmat ca sugarii, copiii si femeile insarcinate nu trebuie sa fie injectate cu aceasta substanta (thimerosal), dar cu toate acestea este cunoscut ca cele mai multe vaccinuri contin aproape 25 de micrograme din aceasta substanta toxica cu efecte letale.
Un alt adjuvant comun si foarte toxic pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu, care cauzeaza alergie si soc anafilactic. Exista si alti numerosi adjuvanti noi, care sunt chiar mai periculosi. Conform analizei efectuate de unele publicatii stiintifice si farmaceutice, astfel de adjuvanti noi care includ MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt chiar mai toxici decat hidroxidul de aluminiu.

Aceste aspecte sunt mai mult decat semnificative si ar trebui sa ne dea de gandit, pentru ca este evident pentru orice om plin de bun simt si inteligenta ca, dincolo de aparente, prin injectarea noastra cu acest vaccin se urmareste, de fapt, chiar inocularea in organism a virusilor impotriva carora ni se spune ca suntem vaccinati, impreuna cu astfel de substante toxice, care declanseaza la scurt timp dupa aceea boli grave, conducand la moarte. Acele fiinte umane care, in naivitatea lor, se vor vaccina cu aceste vaccinuri, dand dovada de o mare credulitate si naivitate, fac astfel jocul elitei francmasonice, al carui scop este acela de a reduce in mod drastic populatia mondiala. Aceasta si-a propus in realitate sa reduca populatia acestei planete la mai putin de un miliard de locuitori. Stiind aceasta, merita sa ne punem intrebarea: oare este cazul sa riscam sa fim contaminati in mod intentionat, asa cum s-a descoperit in cazul celor peste 72 de kg de vaccinuri gripale obisnuite, care erau infestate de o mana criminala cu virusul gripei aviare?

Minciuna nr. 2 - Gripa porcina este deosebit de periculoasa

In iulie 2009, au fost inregistrate 40.617 cazuri de gripa porcina in SUA si au avut loc 319 decese, ceea ce evidentiaza o mortalitate de 0,8%, desi este foarte probabil ca rata mortalitatii este de fapt, in realitate, mult mai redusa.
Marea Britanie este cea mai afectata tara a Europei si presa a raportat zilnic despre o stare de "pandemie" in luna iulie 2009. In data de 23 iulie a fost deschisa o noua linie telefonica de ajutor, la care oamenii pot primi sfaturi si chiar pot comanda medicamentul Tamiflu, fara sa fie consultati in prealabil de medici. In saptamana deschiderii liniei, s-a ajuns la o cifra de imbolnaviri record de 100.000, cu un total de 30 de decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.03% (probabil o rata a mortalitatii mai apropiata de realitate). Este posibil ca toate aceste cazuri de imbolnavire sa fi fost produse tocmai datorita contaminarii respectivelor vaccinuri cu virusul gripei porcine. Nu excludem aceasta posibilitate deoarece exista cazuri, care au fost depistate la ora actuala pe glob, cand s-a descoperit ca unele loturi de vaccinuri erau contaminate cu virusi periculosi. Mass-media a avut tupeul de a afirma in mod manipulator despre acele vaccinuri ca au ca efect eliminarea riscurilor de imbolnavire.

Desi este prezentata de propaganda masonica drept un ucigas la scara planetara, gripa porcina nu are deloc un efect atat de devastator asupra fiintelor umane. Cu toate acestea, mass-media continua sa propage stirea alarmista cum ca virusul H1N1 este foarte periculos, inducand astfel frica in sufletele oamenilor si urmarind sa-i determine sa se vaccineze de urgenta, platind totodata sume considerabile pentru o gripa care nu este cu mult mai periculoasa decat o banala raceala din timpul iernii. In alta ordine de idei, la porunca francmasonica, virusului i se pot aplica oricand in laborator anumite modificari genetice si el poate evolua in ceva cu mult mai nociv. Pericolul il reprezinta inocularea lui in masa prin vaccinare, asa cum s-a urmarit sa se realizeze in cazul celor 72 de kilograme de vaccin, care fusesera contaminate cu virusul gripei aviare H5N1.

Minciuna nr. 3 - Vaccinurile care au fost elaborate de marile concerne internationale precum Baxter, Novartis etc. ne protejeaza impotriva gripei porcine

Vaccinul ce a fost, zice-se, elaborat impotriva gripei porcine si despre care se afirma ca protejeaza in mod sigur impotriva gripei porcine nu este in realitate catusi de putin sigur. Cu toate acestea, se afirma ca acest vaccin protejeaza impotriva gripei porcine si aceasta este cea mai mare minciuna dintre toate, pe care mijloacele mass-media o promoveaza fara incetare.
Exista numeroase argumente care dovedesc ca vaccinurile ce au fost elaborate impotriva gripei nu sunt deloc asa de sigure cum se sustine. Virusul gripei se modifica rapid - chiar si fara ajutorul ingineriei genetice pe care, la porunca elitei francmasonice, o folosesc in laborator unii cercetatori lipsiti de constiinta, pe care ii putem numi pe buna dreptate criminali - iar vaccinul s-ar parea ca tinteste doar tulpinile specifice.
De asemenea, la ora actuala se afirma cu viclenie ca vaccinarea antigripala nu asigura protectie permanenta si trebuie, tocmai de aceea, sa fie repetata anual; se stie ca astfel de vaccinuri sunt dificil de produs in masa, iar unele tulpini nu se dezvolta deloc in laborator. Numeroase studii demonstreaza ca vaccinurile antigripale protejeaza de cele mai multe ori foarte putin, uneori deloc si nu exista la ora actuala motive suficiente ca sa credem ca vaccinul, despre care se spune ca a fost elaborat impotriva gripei porcine, ar fi in vreun fel mai bun. Efectele utilizarii vaccinurilor de acest gen asupra sanatatii au fost imposibil de analizat stiintific, deoarece studiile nu contin suficiente informatii si, totodata, la ora actuala lipsesc standardizarile necesare pentru a fi accesibila putina informatie existenta in aceasta directie.

Un studiu efectuat pe un lot de 800 de copii suferind de astm a aratat ca cei care au fost vaccinati antigripal au trebuit dupa aceea sa mearga foarte des atat la doctor, cat si la serviciile de urgenta, datorita complicatiilor si efectelor secundare care au aparut la scurt timp dupa aceea. Acest studiu a fost confirmat de un raport stiintific din anul 2009, care arata ca copiii cu astm care au fost vaccinati cu vaccinul FluMist au prezentat totusi in mod paradoxal un risc de trei ori mai mare de spitalizare.
S-a constat, de asemenea, ca vaccinurile impotriva gripei obisnuite sunt la fel de nefolositoare, atat pentru adulti si cat si pentru batrani, conferind o protectie foarte redusa sau chiar inexistenta impotriva unei game de afectiuni, printre care si pneumonia.

Ca studiu de caz poate fi luata situatia din 1976: in acel an s-au inregistrat cateva cazuri de gripa porcina in randurile soldatilor de la Fort Dix, New Jersey si numai unul dintre ei a decedat, s-ar parea ca mai degraba din cauza eforturilor fizice, decat din cauza imbolnavirii de gripa. Aceasta a dus la declansarea vaccinarii in masa a peste 40 de milioane de persoane, impotriva unei asa-zise pandemii, care nu s-a materializat niciodata. O multime de complicatii si probleme de sanatate au aparut la sute de mii de fiinte umane dupa aceea vaccinare si mii de oameni au cerut dupa aceea despagubiri. Mai mult decat atat, cel putin 25 de fiinte umane au murit si peste 500 au paralizat in urma campaniei de vaccinare.
Statistic vorbind, probabilitatea ca americanii sa fie loviti de fulger este de 40 de ori mai mare decat sa fie salvati prin intermediul vaccinului fabricat impotriva gripei porcine.

Minciuna nr. 4 - Vaccinurile ce au fost fabricate in laborator pentru cazurile de gripa sunt sigure

La ora actuala, cinci companii farmaceutice care actioneaza la nivel planetar au contracte pentru a produce vaccinul impotriva gripei porcine: Baxter International, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis si AstroZeneca.
Baxter a fost prima companie farmaceutica ce a produs un vaccin impotriva virusului AH1N1, intr-un timp suspect de scurt de la declansarea asa-zisei pandemii de gripa porcina (exista destule indicii ca virusul gripei porcine a fost realizat la comanda elitei francmasonice in laborator). Companiei farmaceutice i s-a permis sa introduca pe piata vaccinul AH1N1 la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august 2009, in ciuda faptului ca aceasta companie a fost implicata intr-o serie de actiuni in mod evident criminale, care aveau ca scop declansarea unor pandemii. Se cunoaste la ora actuala pe intregul glob ca in decembrie 2008, o filiala Baxter din Austria a vandut in 18 tari un vaccin uman antigripal ce era contaminat cu o tulpina virala letala H5N1 de gripa aviara. In Cehia, testele pe cobai s-au soldat cu moartea tuturor animalelor de laborator in care a fost injectat asa-zisul vaccin. Tot compania Baxter este responsabila de un caz de epidemie a gripei porcine, ce s-a produs datorita fisurarii suspecte a unei fiole destinate unui laborator de cercetare, intr-un tren Intercity, in Elvetia.

Novartis, o alta firma de produse farmaceutice, a anuntat in 13 iunie 2009 ca a produs un vaccin impotriva gripei porcine utilizand si adjuvantul MF59. Acest adjuvant este de natura uleioasa si contine substantele Tween80, Span85 si squalena. Studiile ce au fost efectuate pe cobai in laborator au aratat ca adjuvantii uleiosi fac sa apara probleme motorii grave si declanseaza chiar paralizia. Substanta squalena s-a constatat ca a indus artrita severa la cobai, iar in cazul subiectilor umani s-a constatat ca administrarea de squalena cuprinsa intre 10 si 20 ppm (parti pe miliard) conduce la aparitia unor tulburari grave ce survin la nivelul sistemului imunitar si totodata face sa apara anumite maladii autoimune.
Compania Novartis a provocat si ea un mare scandal in anul 2008, ca urmare a testelor clinice cu vaccinul H5N1 ce au fost realizate in Polonia. Testarea a constat in administrarea vaccinului la 350 persoane (vagabonzi) fara adapost de catre unele asistente medicale si de catre unii medici polonezi, experiment care a condus la moartea a 21 dintre cei testati si a condus la aducerea personalului medical in instanta de catre politia poloneza.

Vaccinul ce a fost produs de compania GlaxoSmithKline contine adjuvantul AS03, care a fost aprobat nu se stie de ce de catre UE, impreuna cu vaccinul anti-gripa aviara H5N1, in anul 2008. Conform Raportului European Public de Evaluare, AS03 contine squalena (doza la un vaccin fiind la 10,68 miligrame), DL-alfa-tocoferol (11,86 miligrame) si polisorbat 80 (4,85 miligrame). Vaccinul H5N1 contine, de asemenea, 5 miligrame din substanta thiomersal (care este un derivat ce provine din mercur) per doza de vaccin, polisorbat 80, octoxynol 10 si alte diferite saruri anorganice cu efecte nocive pentru sanatate. Compania respectiva promoveaza agresiv diferite sisteme de adjuvanti toxici pe post de "adjuvanti avantajosi" , pentru a reduce in felul acesta cantitatea de vaccin care se administreaza intr-o doza.

Minciuna nr. 5 - Vaccinul impotriva gripei porcine si a gripei aviare nu este obligatoriu

Am auzit cu totii aceasta minciuna sfruntata, ce este repetata tot timpul: vaccinarea antigripala este voluntara, spun oficialitatile. Dar acest lucru nu este deloc adevarat; cei care sunt angajati la anumite companii o stiu pe pielea lor. Cu toate acestea, aceasta minciuna continua sa fie repetata si sunt o multime de naivi care sunt gata sa o creada. Milioane de americani, in special cei care lucreaza in domeniul medical si chiar profesorii, aud acum de la angajatorii lor ca, in cazul in care nu vor sa se vaccineze, vor fi cu siguranta concediati de la locurile lor de munca. Sa nu uitam in aceasta directie ca vaccinarile sunt programate sa inceapa si in Romania in lunile noiembrie - decembrie 2009.

Minciuna nr. 6 - Vaccinarea impotriva virusilor gripei aviare si gripei porcine contribuie la mentinerea sanatatii noastre

In realitate, este binecunoscut la ora actuala faptul ca unele vaccinuri de acest gen fac mai mult rau decat bine. Potrivit expertului in virusi dr. Marc Lipsitch de la Universitatea din Harvard (SUA), rata reala a mortalitatii datorata infectiei cu virusul gripei porcine este estimata a fi atat de scazuta, incat se situeaza in jurul cifrei de 0.007 %. Aceasta inseamna ca gripa porcina H1N1 omoara mai putin de o persoana din 100.000. Daca vaccinul are o eficienta de 10%, ar trebui vaccinati un milion de oameni pentru a preveni o singura moarte ce este cauzata in cazul fiintelor umane care s-ar putea imbolnavi eventual de gripa porcina. Efectele secundare ale vaccinarii unui milion de fiinte umane ar crea insa grave probleme de sanatate pentru sute de mii dintre acestia si este cu putinta chiar sa ucida mai multe sute dintre ei! Acest aspect este insa trecut sub tacere. Oare de ce? Riscul de deces creste simtitor odata cu vaccinarea impotriva gripei porcine. Lasam la o parte alternativa ca este cu putinta ca atunci cand suntem vaccinati, de fapt sa ni se transmita cu acea ocazie chiar virusul respectiv, care apoi sa va provoace boala specifica, pe care altfel nu am fi avut-o niciodata.

Minciuna nr. 7 - Vaccinul impotriva gripei aviare si impotriva gripei porcine nu este alcatuit din "virusi activi atenuati"

Cand vaccinurile impotriva gripei porcine au fost prezentate pentru prima data, ele au fost descrise ca fiind realizate din "virusi activi atenuati". Acest aspect a fost mentionat in mod direct in documentele CDC din SUA (Centers for Disease Control and Prevention, Centrele pentru prevenirea si controlul imbolnavirilor). Mentiunea respectiva a speriat presa americana si de atunci informatia respectiva a fost cenzurata, fiind cenzurata din orice discutie legata de vaccinare. Pentru cei care sunt naivi si ignoranti si inghit atat de usor orice "gogoasa", jurnalistii sunt pregatiti si vor sustine cu nerusinare in continuare ca vaccinurile impotriva gripei aviare si impotriva gripei porcine nu contin deloc virusi activi atenuati. Dar cu toate acestea, cei care sunt corect informati stiu cu exactitate ca vaccinurile respective sunt intr-adevar elaborate pe baza unor "virusi activi atenuati". De fapt, un virus de acest gen se elaboreaza astfel: se iau virusi activi, li se slabeste virulenta (sunt "atenuati" ca efect specific), iar apoi sunt injectate fiintele umane care accepta sa se vaccineze. Dincolo de minciunile care se spun la ora actuala, acesta este purul si cutremuratorul adevar.

Minciuna nr. 8 - Spalati-va, spalati-va, spalati-va cat mai des pe maini

Aceasta idee cretina de a ne spala intr-un mod aproape obsesiv pe maini, poate chiar si de sute de ori pe zi, se bazeaza pe presupunerea ca am putea, in felul acesta, sa evitam expunerea la virusul gripei porcine. Dar cu toate acestea, ceea ce ni se spune nu este nici real si nici practic. Virusul se poate raspandi si transmite prin aer si prin urmare este o tampenie sa credem ca el se transmite numai prin astfel de modalitati (atingerea a ceva care a fost contaminat). Aceasta idee de a evita asa-zisa expunere la virusul gripei porcine este un nonsens evident. Cu toate acestea, exista fiinte umane ignorante care cred orbeste aceasta tampenie care ni se repeta la nesfarsit. Iar modalitatea cea mai sigura de a supravietui, si anume mentinerea unui sistem imunitar puternic si sanatos, nici nu este pomenita in cadrul modalitatilor de prevenire a contaminarii cu acest virus.
Bineinteles, spalatul mainilor are sens atunci cand lucram intr-un spital. Unele stiri recente insinueaza ca doctorii sunt prea ocupati si chiar uita sa isi mai spele mainile, astfel ca, tocmai datorita "amneziei" lor se raspandesc tot felul de microbi prin spitalele din intreaga lume.

Minciuna nr. 9 - Copiii sunt mult mai vulnerabili la contaminarea cu virusul gripei porcine decat adultii

Aceasta este o alta minciuna sfruntata, ce ne este servita pe fata si care totodata vinde foarte bine vaccinurile. In momentul de fata, vaccinarile vizeaza in primul rand scolarii. Adevarul este, insa, ca virusul gripei porcine se manifesta mult mai bland la copii, in conformitate cu opinia doctorului Marc Lipsitch de la Universitatea Harvard (SUA). Agentia de presa Reuters a avut chiar curajul sa anunte aceasta stire, dar majoritatea canalelor de stiri inca mai raspandesc minciuna gogonata ca cei mai vulnerabili la virusul gripei porcine sunt de fapt copiii.

Minciuna nr. 10 - In cazul in care ne-am imbolnavit de gripa aviara sau porcina nu avem alta posibilitate de vindecare, decat sa ne vaccinam sau sa ne tratam cu Tamiflu

Este important sa avem mereu in vedere faptul ca mijloacele mass-media mint cu o nerusinare aproape incredibila. Propaganda desantata a acesteia actioneaza la comanda elitei francmasonice, care dicteaza din umbra ceea ce trebuie sa se scrie si sa se difuzeze si impune cenzurarea oricarei stiri care pomeneste despre folosirea vitaminei naturale D si a produselor naturale ce contin vitamina D, a ceaiurilor sub forma de pulbere (ce pot fi administrate de 4 ori pe zi sublingual, in doze de cate 3 grame, cu efect antiviral) sau a multor altor remedii naturale care ne pot proteja intr-un mod chiar de sute de ori mai eficient decat vaccinurile criminale fabricate in laboratoarele lor. Daca studiem cu atentie stirile din mass-media, descoperim ca din punctul lor de vedere, in cazul in care ne imbolnavim, exista numai doua optiuni: vaccinurile si Tamiflu. Asta e tot. Nu mai exista nicio alta optiune, iar daca cumva cineva incearca sa vorbeasca despre aceasta, este pus la zid, ridiculizat, defaimat, santajat, prigonit etc. Si se afirma cu tupeu ca toate aceste alternative naturale sunt ineficiente sau chiar aberante.
Ne intrebam de ce se teme la ora actuala mass-media atat de mult sa spuna adevarul? Rapoartele despre gripa porcina, care vorbesc despre modalitati naturale de vindecare, nu pot vedea lumina zilei tocmai pentru ca mentioneaza, printre altele, anumite plante de leac, vitamina D si chiar lumina soarelui, care sunt niste remedii gratuite, ce ne vin de la Dumnezeu si care sunt foarte eficiente in cazul imbolnavirii de gripa porcina. Este un lucru evident ca francmasoneria mondiala si marea industrie farmaceutica sunt in cardasie si ca ele detin monopolul asupra mass-mediei, astfel incat nicio stire adevarata despre gripa porcina sau gripa aviara nu poate fi publicata.
Toate acestea ar trebui sa le dea de gandit tuturor oamenilor inteligenti si cu bun-simt!

7 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

nici gind sa-mi bag in mine otrava asta !

Anonim spunea...

bine bine si ce facem cu cei care sunt mai putin informati ca noi? sunt oameni care sunt impusi sa isi faca acest vaccin 'minune' care cika apara ne apara de asa-zisa gripa porcina, cunosc cazuri cncrete. si acesti oameni nu-s informati despre riscurile carora se supun,li se da un termen pana cand trebuie sa si-l faca de altfel nu-i primesc la serviciu!
eu ma enervez la culme cand vad lumea asta isterizata: masti, vaccin, ca sa nu va mai zic ca am asistat si la scene de genul masca pe fata iar deasupra acesteia si fularul,mamir cum de nu s-a asfixiat biata fata panicata! nu cumva sa patrunda virusul monstru!?
va mai aduceti aminte cand a fost valul cu aviara?! atunci era foarte curios cum acea gripa s-a oprit exact la granita cu MD, in RO era 'epidemie'. in UKR la fel era, dar in Md era pace si liniste: nimeni nu murise,doar vreo cateva gainuse (ca sa fim si noi in rand cu lumea). Si oare de ce atunci nu ne-a afectat dar acum ne afecteaza, nu cumva fiindca am starnit interesul cuiva?!
Povesti cu zane si Ilene Cosanzene!
Sa isi injecteze macar si in limba vaccinul cei care il produc, iar daca au copii/nepoti sa il testeze pe ei, dar mai intai de toate sa si-i imbolnaveasca cu virsul pe care tot ei l-au fabricat! Doamne de ma iarta, dar ii culmea sa ajungi sa faci experimente pe oameni!

Dragoș Galbur spunea...

eu numai imi inchipui cineva ce miliarde isi va face!? si cu ce pret?! cu vietile unor oameni ?! pacat !

Anonim spunea...

anu trecut aviara . acu gripa porcina . la anu alt virus .
si pe langa bani mai sunt buni la ceva . sa declari starea de urgenta si sa ,, suspenzi libertatile cetatenesti " .

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA&feature=player_embedded

Andrei Cebotari spunea...

numarul de persoane decedate de la vaccina depaseste dupa unele date nr de persoane decedate de la gripa!(nu ma refer in lume ci de tarile ca Canada,Suedia si Finlanda)

Anonim spunea...

nu suntem obligati sa ne vaccinam'' nu uitati ca avem o constitutie si avem drepturi.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: