Cine oare tot stă în spatele comuniştilor?

28 noiembrie 2009

Cele mai flagrante falsuri, minciuni prin omisiune şi pur simplu aberaţii în presa liberă se află în direcţiile referitoare la strategiile comuniştilor. Mereu mă frămînta ideea că cineva deştept, pentru a mai face bănişori grei le întocmeşte porcilor planuri diabolice şi totodată bine închegate. Într-adevăr nu pot nega faptul că au nişte strategi puternici şi de valoare, spre exemplu chiar aşa zisa revoluţie de pe 7 aprilie a mers ca pe unt şi este imposibil să joci teatrul ăsta fără repetiţii şi o pregătiri intense.

Oare a condus singur ţara timp de 8 ani VOR_ON? Un om cu inteligenţa-0, conduită-0, un homosovieticus pe care îl numesc "porc", de fapt dacă am face un test IQ am vedea că ofensăm bietul animal comparându-l cu ex-Preşedintele Republicii Moldova. IQ-ul tovarăşului Voronin e mult prea mic pentru a conduce un stat, mai ales în modul care îl făcea, deci presupun că a fost şi el o marionetă, un simplu "om" căruia i se spunea cum să conducă ţara.
Acelaşi lucru pot să-l spun şi despre Zina Carabina, Tkaciuc, Muş(t)uc, care sunt persoane impotente din exteriorul partidului nu ar putea învîrti bani grei şi să-şi facă "dăci" pe la Schinoasa şi alte alte averi imobile.


Cine nu ar sta în spatele Partidului Comunist, este cert faptul că dacă această persoană va refuza pe viitor să colaboreze cu ei partidul va fi distrus şi nici umbră de el nu va mai rămîine.

3 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

Nustiu cum voi,dar eu nu ma indoiesc de faptul ca ei nu-si pot face singuri schemele astea.....Sunt prea obositi p/u asta...

Dragan Igor spunea...

He he, cred că raspunsul la această întrebare e evident :DD . Cine avea interese în PCRM, aceia şi stau în spate. Ia ghiţiţi din prima încercare :DDD

Andrei Cebotari spunea...

Numai nu zi ca ASCOM:D:D:D

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: