Cine este Crin Antonescu? (raport SRI)

27 noiembrie 2009

DOSARUL DE SECURIST AL LUI CRIN ESTE 2456sca/ DSS 01429.

Antonescu chiar a fost TURNATOR LA SECURITATE. Asa cum se cunoaste din biografia lui, dupa absolvirea Facultatii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetentie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact in comuna Solesti, din judetul Vaslui, dupa care in comuna Niculitei, din judetul sau natal, Tulcea. Pentru a merge la oras, insa, a trebuit sa faca pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineinteles ca imediat dupa aceea, ca avantaj, se muta in Tulcea, la oras, unde activeaza ca muzeograf. Numele sau de sursa era Porumbacu si cu aceasta sursa au fost predate Securitatii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea si bani. Practic, erau platite intr-un soi de “acord”, la bucata.

Dat fiind faptul ca avea nevoie de bani, Antonescu a inceput sa trimita cat mai multe note informative si cat mai “poetic” realizate, adica cuprinzand o serie de inventii si de nascociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diversi oameni care erau in anturajul sau, prieteni sau dusmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era… “Motivat de bani - pentru fiecare nota informativa primea 300 de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era platit bine, Crin Antonescu a inceput sa imi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca in literatura, la care pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau (colegi, prieteni, iubite etc)”, spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene.
Cum aceste note informative incepeau sa fie din ce in ce mai multe, se pare ca locul initial de intalnire si de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel incat Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde sa-si predea notele, respectiv pe strada Pacii. “Banii pentru imaginatia sa bolnava si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei” isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. “Avea o fire care “stia” sa se bage in sufletul tau cu forta, pentru a se face apreciat, deosebit de “prietenos” cu toata lumea, nu fara interes desigur, asa cum a ramas pana azi” spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului.
“Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu si are numarul 2456sca/ DSS 01429. In tinerete, printre principalele sale atributii era aceea de a spiona copii, multi dintre ei chiar elevi de-ai sai, pentru a afla ce au parintii lor in cap, daca se plang de saracie, daca injura partidul, daca nu sunt de acord cu Ceausescu etc. Bineinteles ca pe langa ceea ce-i spuneau adolescentii oamenilor din Tulcea, le mai linflorea si el. In paralel, a dus o viata amoroasa deosebit de tumultoasa, la vremea respectiva fiind cercetat de militie pentru intretinere de relatii cu minore”.
Astfel incat, asa cum Securitatea cunoaste, el are chiar si un copil din flori, un baiat, pe nume Andrei, conceput cu o minora. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o casatorie de forma cu un cetatean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar sotul sau, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, in varsta acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni in afara de parinti si de Securitatea din Romania nu cunoaste absolut nimic.
Activitatea de turnatorie a lui Crin Antonescu, in special cea legata de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune sa se ocupe de copiii ai caror parinti erau urmariti de Securitate, cu care avea abilitatea de a se imprieteni repede, facandu-li-se “simpatic”.
sursa: www.exploziv-news.ro

5 comentarii:

Andrei Creacico spunea...

Îi bun. Trebuie găsite aşa informaţii despre toţi mancurţii de la putere, să ştim cine ne conduce..

Dragoș Galbur spunea...

ehehe, dap se pare ca in Ro e mai sluta treaba ca la noi )) pe mine ma rupe poza din articol ))

Livia spunea...

Nu-i de mirare ca-l sustine pe Geoana pt turul 2. De acord Dragos,si la ei e tare "interesanta" politica.

miki spunea...

Nu mai credeţi, măi, şi voi toate prostiile care se spun prin campania electorală. Dacă ar fi fost adevărat măcar 1%, Crin Antonescu ar fi zburat din cursa pentru Cotroceni de la început. Mona Muscă a fost alungată din politică pentru o chestie din asta când nu era în nicio campanie. Ce, credeţi că Antonescu se bucură de vreun tratament special, mai ales când contracandidatul lui este Băsescu, adică omul care are serviciile secrete la degetul mic?

Şi, referitor la articol, Crin Antonescu a predat până la Revoluţie la gimnaziu, nu la liceu, aşa că nu avea nicio treabă cu "adolescenţii oamenilor din Tulcea".

Anonim spunea...

Am o idee...ce-ar fi daca, de fiecare data cand se fac asemenea afirmatii despre personajele astea publice care ni-s asa dragi, sa ni se faca si o trimitere la sursa, ca mai sunt printre cititori si oameni care gandesc si ar putea sa verifice singuri informatiile astea? A...nu se poate? Atunci nu va asteptati sa va iau in serios. Asa pot sa arat si eu cu degetul si sa spun despre altul tot felul... Oamenii de pe intreaga planeta nu numai din Romania au o mare problema. Ii doare fix in cur de realitate, se complac in ignoranta si inghit ca niste gaste proaste tot ce li se baga sub nas de catre media. Daca "uatevăr-tv" spune, inseamna ca asa e... e prea usor sa nu gandesti decat de azi pe maine si sa te multumesti cu aceeasi rutina de cacat ca sa t bati cu pumnu in piept la batranete k ai muncit o viata intreaga pentru o pensie de 500 ron,un organism si o minte distrusa. Dada..."guvernu e de vina!"... Nu, fratele meu Roman, tu esti de vina ca nu te intereseaza, nu te informezi, te resemnezi cu rolul pe care ti-l impune sistemul lor meschin. Aceeasi vorbarie goala politica de ani de zile...arunca unii in altii cu noroi si nu fac nimic pentru ca nu au ce sa faca....sistemul asta nu mai functioneaza...politica nu functioneaza. Aceleasi probleme pe care le avem in Romania sunt si in celelalte state europene. Il vom da jos pe Basescu sau va pleca de bunavoie mai incolo... tot nu vom fi multumiti pentru ca nu avem oameni de calitate care sa guverneze tara asta. Fiecare pentru el.Istoria ne invata ca oamenii sunt dobitoci, cei de la putere fac aceleasi magarii si cu fiecare generatie oamenii se nasc si mor in aceeasi stare de continua nemultumire si neinformare. Poate ca ar fi cazul sa mai citim un pic si sa nu ii mai lasam pe alti "putini alesi" sa gaseasca "solutii" pentru noi.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: