Mândru că sunt români şi la Bălţi

23 noiembrie 2009

Ieri am fost prezent la Bălţi, lângă secţia de votare din incinta liceului rusesc N. Gogol. Am fost plăcut surprins de numărul cetăţenilor români prezenţi la urnele de vot. Mă rog suprins de număr nu prea şi de vârstă, majoritatea în etate, dar nu-i pe asta, important este că în Bălţi există un număr oarecare de români cu acte în regulă.

Actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a obtinut peste 90 la suta din votul romanilor din Republica Moldova, comunica Stirea Zilei. Potrivit unor date neoficiale, Basescu a acumulat 90,7 la suta sau circa 7960 din totalul celor 8777 de voturi din Republica Moldova. La o distanta enorma, pe locul doi s-a situat liderul PNL, Crin Antonescu, cu 3,7 la suta, iar pe locul trei - candidatul PSD, Mircea Geoana, cu 3,5 la suta din voturi. Potrivit Ministerului de Externe de la Bucuresti, rezultatele oficiale vor fi facute publice dupa amiaza.Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc pe 6 decembrie. Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, difuzate duminica seara, dupa inchiderea sectiilor de votare, in batalia finala se vor confrunta actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustinut de PD-L, si Mircea Geoana, candidatul Aliantei PSD+PC.

6 comentarii:

Anonim spunea...

oricum e prea mic cred eu numarul de romani acolo... dar si astia care sunt ar trebui cumva de-i strâns îmrepună pentru anumite acţiuni la Bălţi

Anonim spunea...

Ieri am fost la Balti si am vazut inscriptionat pe o casa (vis-a-vis de FIDESCO) textul "Basarabia e Romania"

Anonim spunea...

Cititi ziar www.basarabeni.ro articole si comentarii,arhiva,veti afla adevaru despre Basarabia si cine si de ce omoara basarabenii in Basarabia.Salut.

Dragoș Galbur spunea...

ei da?! serios?! oaaahaha da eu nici nu stiam ce-i aia Basarabia si cine o omoara basarabenii...

Anonim spunea...

Prieteni din redactia ziarului, ma adresez voua ,santem legionari ,ne gasiti la ziarul www.basarabeni.ro cu pseudonimele Italia si Interesant ,unde sant foarte multe comentarii pe care le-am scris,ve-ti fii uimiti,ieri am scris pentru prima data in ziarul acesta ,santem din Romania,santeti stapanii ,insa vrem sa va preluam pentru un imperiu din care facem parte ,un imperiu popoular ,international si mondial ,un imperiu legionar vechi si indistructibil .Sant omul care a sustinut revolutia in Basarabia ,din Romania in ziua revolutiei.Vrem independenta si suveranitatea unui singur popor si a unei singure tari .Sant unul dintre conducatori,al unui imperiu istoric ,ziarele si televiziunile din Romania deja ne prezinta ,gaborii stiu ca existam ,nu ne temem de moarte ,santem poporul,sant omul care pe azil politic ,l-a dat jos de la conducere ,pe Ion Iliescu fost presedinte al Romaniei ,am fost creati pentru popor, sa il aparam cu propia viata .Sant legionar de cand eram copil ,pe vremea lui Ceausescu,trebuia inlaturat Ceausescu de catre legionari si comunismul definitiv. Va respectam ,ca pe propii nostrii frati .Vrem sa fim o familie.Vrem ,nu sa fiti in imperiul nostru, ci sa fiti alaturi de popor.Poporul este viata noastra.Increderea este un lucru,mult prea de valoare.Legionarii se supun poporului.Santem poporul ,pentru popor.Un singur popor,o singura tara.Poporul va fii Romania.Salut.

Anonim spunea...

Ne adresam redactiei ziarului,sant omul care l-a sustinut pe George Becali, pentru eliberare, atunci cand a fost arestat ,nu este important cine sant ,importanta este munca noastra ,important este poporul ,noi azi maine nu mai existam ,poporul ramane.Santem poporul.Legionarii nu lasa poporul la greu.Santem legionari pana la moarte.Salut.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: