Andrei Savciuc, unul dintre liderii studenţilor basarabeni din România, a murit într-un accident rutier.

9 noiembrie 2009
Andrei Savciuc, unul dintre liderii studenţilor basarabeni din România, a murit în noaptea zilei de ieri, 8 noiembrie, în urma unui tragic accident rutier, care s-a produs pe str. Bucureşti – Piteşti. Un alt coleg de-al său a fost transportat de urgenţă la spital.
La volanul maşinii se afla preşedintele Uniunii Naţionale a Tinerilor Basarabeni, Corneliu Rădăuţă, care a încercat să depăşească o maşină, lovindu-se frontal cu un TIR. Potrivit stirileprotv.ro, şoferul a scăpat fără nicio zgârietură.„Pasagerul din dreapta (Andrei Savciuc – n. red.) a murit pe loc, iar cel de pe bancheta din spate a fost transportat de urgenta la spital, în Bucuresti. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiti să taie maşina ca să-l poată scoate afară”, mai precizează ştirileprotv.ro.
„Nu stiam, la un moment dat, cand am vazut ca se misca masina, asa dintr-o data, pleaca mai repede, atunci ma lovise el. O lovitura puternica. A avut viteza mare", a declarat Nicolae Dorobantu, şoferul TIR-ului.

11 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Il aveam in prieteni pe facebook, pacat c-a plecat de printre noi.

Irina Chirica spunea...

trist desigur...

Ψ spunea...

Păcat...
A fost un băiat bun.
Condoleanţe familiei şi prietenilor lui Andrei.

Dragoș Galbur spunea...

viteza si inca odata viteza :((

Andrei Creacico spunea...

Dumnezeu să-l ierte!

Anonim spunea...

Domnul sa il ierte si sa il primeasca in Imparatia Sa!
Imi pare nespus de rau pentru acest baiat. chiar daca niciodata nu l-am cunoscut personal, regret faptul ca a plecat de printre noi atat de curand, pacat de tineretea si de visele sale care nu a avut ocazia sa le realizeze...cu siguranta erau multe!
Dragilor viteza curma vieti,incercati sa nu deprindeti periculosul obicei de a apasa pedala acceleratiei pana la podea! nimic nu este mai important decat viata, toate pot astepta!!!
Sicere condoleante familiei si prietenilor lui Andrei

Herry_vl spunea...

Dumnezeu sa il ierte!E pacat ca pleaca asemnenea oameni de langa noi :( Era un roman cu ganduri de unionist,avea in camera sa mai multe drapeluri tricolore.Condoleante familiei si prietenilor lui Andrei.

stefan spunea...

dragos, cred ca stii de ce conducea cornel cu viteza, era singura modalitate de a fi prezenti in cat mai multe locuri cu putinta intr-un interval de timp cat mai scurt pt a raspunde nevoilor noastre, a basarabenilor. asa a fost sa fie. andrei a plecat la mai bine, iar noi trebuie sa ii continuam munca in memoria sa.

Dragoș Galbur spunea...

da Stefane, de acord... baietii vroiau cit mai multe sa faca dar... asta e, graba strica treaba... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Andrei.

Anonim spunea...

daca nu stiti cum a fost, nu va mai dati cu parearea - viteza, neatentie, depasire. Nu a fost depasire, si tirul nu a fost lovit frontal! Cornel nu e vinovat de nimic!

Anonim spunea...

am intrat in a doua duzina de intelectuali moldoveni care au o moarte tragica si foarte asemanatoare - cu masina pe autostrazile Romaniei. Aldea-Teodorovici, Ghimpu... suspect

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: