O "greblă" comunistă

31 octombrie 2009
” Politicienii proşti sunt trimişi la Chişinău, de către oamenii care nu votează.”

Există tipuri de oameni care sunt buni doar de afirmaţii,însă "eroul" nostru este un personaj rotund care ne uimeşte destul de des. Este vorba de Vladimir Ţurcan,este un general-maior de poliţie, care a deţinut funcţia de ministru al afacerilor interne în Guvernul Republicii Moldova,ulterior, el a fost ales ca deputat în Parlamentul republicii Moldova de pe listele Partidului Comunist.
A lucrat ca inspector în cadrul Procuraturii RSS Moldoveneşti şi pe urmă procuror la Rîbniţa,comunist din temelii,îndata după scrutinul de pe 5 aprilie se face naţionalist şi imploră 2 baieţi "magnifici" ca să instaleze pe clădirea Parlamentului steagul Uniunii Europene şi a României şi plus la asta le oferă paza lui Voronin.
Iată fraţilor adevăratul patriot al ţării,nu-i Vieru sau Ion şi Doina,este Vladimir Ţurcan,el de unul singur a reuşit ca această ţară să devie românească pe cîteva clipe,dar fiind un om ruşinos a spus că în aşa mod a vrut doar să-i calmeze pe protestanţi.Pă dreacu!!
Iată că peste jumate de an Ţurcan propune o SOLUŢIE pentru alegerea preşedintelui ţării: Să scădem numărul de voturi necesare de la 61 la 52!.
Ce idee tare,păi de ce voi mă nu aţi procedat în aşa îndată după 7 aprilie??Zina Carabina era Preşedinte şi Voronin Preşedintele Parlamentului!
Sigur că nu trebuie de schimbat Constituţia fiindcă este vreo ţeapă comunistă plus la aceasta Ţurcan a dat drumul zvonurilor că divorţează cu Voronin.
Foarte suspect îmi par mie toate treburile astea.Trebuie să mergem pe drumul care ni l-am propus de la început "Nici o colaborare,nici un dialog cu comuniştii".

5 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

mai, hai sa va zic, Turcanu asta-i penibil, e curva ordinara, dar ma rog din toata tabara comunista de acum el pare-a fi cel mai rational si mai dezmeticit la minte... deci care-i faza, daca tot nu-i membru PCRM, nu m-as impotrivi sa treaca in alt partid, ei ma rog, scandal si bla bla bla dar oricum e ok.

Andrei Cebotari spunea...

prea Dragos,prea:D:D
Pur si simplu este unicul care vrea sa faca tranferul de putere civilizat!

Anonim spunea...

Hmmm... Ţurcanu dacă se simte atât de "viteaz" de ce nu-i spune lui Voronin că este o mizerie şi că părăseşte partidul? Ţurcanu este doar o slugă...

Andrei Cebotari spunea...

baietii!
Toti ei sunt curve numai ca nu toti au barba:D:D:D

Timka spunea...

)))), Acesta-i o miscare planuita de Mark,,,da toti asa o cascat gurile,,,mai nu-l mingieu pe cap, printre care si Bogatu.... jurnaltv....

sa tradeze partia, Vova il impusca si da vina pe Dorin...si prinde doi iepuri...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: