Naţionaliştii ruşi încearcă să provoace un război interetnic în Basarabia!

16 octombrie 2009
Pe 14 octombrie in jurul orei 22:00 in centrul Chisinaului, pe strada Banulescu Bodoni, un grup de nationalisti romani a fost atacat de mai multi etnici rusi. Circa 15 vorbitori de limba rusa au atacat 5 nationalisti romani basarabeni printre care si Sergiu Lascu liderul Mişcării Naţional Creştine.

Se pare ca motivul agresiunii a fost faptul ca unul dintre romani era imbracat in camasa nationala. Agresorii au dat dovada de lasitate folosind spray lacrimogen inainte de a-i ataca pe romani.

Dupa ce rusii au fugit a fost chemata salvarea. Nationalistii au fost adusi la spitalul Sfinta Treime, unde li s-a acordat primul ajutor. Patriotii romani din Basarabia sunt hotarati sa nu lase astfel de fapte nepedepsite, altfel din ce in ce mai multi romani risca sa fie loviti si batjocoriti in propria tara! naţionalist.ro

Unul dintre atacatori este tipul care dădea interview pentru SIS cu faţa ascunsă, în filmul "Atac asupra Moldvei". Se numeşte Jorik şi este unul dintre extremiştii ruşi din Chişinău. Tot el a venit la monumentul lui Ion şi Doina Aldea Teodorovici, ca provocator, atunci când Basarabia'91 a organizat un recital acolo.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Duminica la meci trebuie de vorbit cu dansul...

Dragoș Galbur spunea...

ma tem ca n-o sa ma abtin sa nu-i frec botu... rus imputit!

Anonim spunea...

Si-a stins telefonul... Or sa vina si baietii la meci, sa vedem daca ii recunoaste... Viteazul pulii... Mult curaj iti trebuie sa fii cu inca 11 oameni si sa ataci altii 5 folosind un spray lacrimogen.... Adevarat rusnac!

Anonim spunea...

cam prea multe isi permit ei aicea...a trebui sa reactionam si noi

Anonim spunea...

Aveți binecuvântarea mea.

Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte...

UnknkownError

Alex Postolache spunea...

risurile!!.... nici in ţara ta n-ai voie sa te simţi Român..... aşa idioţi trebuie traşi la răspundere.

Dragoș Galbur spunea...

de mentionat Alex, trasi la raspundere NEconform legii ))

Alexandru spunea...

cine vrea razboi inseamna ca o sa aiba...jos rusofonii

IuzVac spunea...

da fratilor e de neiertat fapta lor... deja e clar cum trebuie de reactionat!

Dragoș Galbur spunea...

Asta se numeste DECLARATIE DE RAZBOI

IuzVac spunea...

Vor razboi le dam razboi... deja sunt pusi pe lista neagra...

Anonim spunea...

Am intels ca sint separatisti printre ei,, kisati nah'

Mircea spunea...

Stiti ce trebuie de facut,frumos si in acelasi timp fara ca noi sa fim vinovatii.Mai in scurt la urmatoarea sarbatoare importanta trebuie sa fie tot asa 5 sau in orice caz putini,imbracati nationalist.Dar in jurul lor la distante de 15-20 m sa se afle citeva grupulete de 15 oameni.Iar in momentul cind acestia 5 vor fi atacati,daca vor fi atacati,aceste grupuri se vor stringe in jurul rusilor cu scopul sa ii apere pe romani(legitima aparare) si atunci vezi bataie sora cu moartea.Eu nu mai stiu cind mai este vreo sarbatoare impotanta,dar 1 decembrie e o data care ii irita pe rusi.

Dragoș Galbur spunea...

Pe 1 decembrie toata lumea la Chisinau !

Andrei Cebotari spunea...

valeu!!!!!!!
ce ciuda trag ca nu-s la Chisinau!!!!!
io sa trag 100 si sa fiu in Ch akum ma skol si ma duk sa-i kaut!!!!

Daniel Moscalenco spunea...

Mancurtii dracului. ce actiune miseleasca. 15 la 5. lasitate si nimic altveva.

Anonim spunea...

Rusii nu vor da inapoi nici un metru- am in vedere de Rusia "mama"- ca rusii de aici sunt doar marionetele..., acuma recurg la acte de violenta pentru iscarea conflictelor interetnice, pentru destabilizarea relatiilor interetnice, ca mai apoi sa-si bage armatele pentru "apararea rusilor"...
Pina la urma baieti nu va lasati provocati si trebuie sa fim cu totii mai atenti, si daca vine vorba de asa ceva trebuie prinsi si inchisi cu totii! sau batuti mar :D

Anonim spunea...

да видел я вас всех в гробу, да в белых тапочках!!! если вы все поганые националюги задумали войну, будет вам война!!! во первых-какая разница, кто человек по национальности или на каком языке он говорит, главное что бы человеком оставался, а не зверел из-за неопределенности поллитических лидеров и их дешевых провокации!!! все эти дурацкие статьи печатаются для того, что бы настроить молодежь агрессивно против друг друга, а за тем с ее помощью захватить трон и в итоге облапошить всех!!! сечете?! во вторых-тот, кто родился на великой Молдавской земле и продался румынам, пожалеет первый!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: