Jurnalistul Conţiu de la “Moldova Suverană”, în greva foamei

29 octombrie 2009
Controversatul jurnalist de la cotidianul „Moldova Suverană” (MS), Mihai Conţiu, a declarat, începând de joi, greva foamei, acesta fiind „un protest politic”, relatează Agenţia Monitor Media. „Este un protest împotriva persecuţiilor, abuzurilor, ameninţărilor şi vânătorii de oameni pe care a declanşat-o încă de când era în opoziţie actuala putere”, afirmă Conţiu. Într-un articol publicat în „MS” (fostă publicaţie guvernamentală) Conţiu susţine că prin greva foamei doreşte să atenţioneze opinia publică în legătură cu faptul că s-ar urmări lichidarea sa şi că unele publicaţii de la Chişinău au declanşat o campanie anti-Conţiu şi anti-„MS”.
Mihai Conţiu consideră că prin aceasta se urmăreşte şi desfiinţarea gazetei pentru care lucrează, explicând că aceasta este hărţuită în instanţe de către exponenţi ai actualei guvernări.

Jurnalistul afirmă că i-ar fi cerut preşedintelui interimar Mihai Ghimpu protecţie asigurată şi o locuinţă temporară securizată.

Mihai Conţiu, cetăţean român stabilit în R. Moldova, s-a făcut cunoscut ca fiind autorul unor articole denigratoare la adresa mai multor intelectuali şi a unor publicaţii de la Chişinău. A pierdut în instanţe mai multe procese pentru articolele pe care le-a publicat în „Moldova Suverană”, care, deşi a fost deetatizată acum câţiva ani, a continuat, potrivit rapoartelor de monitorizare, să favorizeze Partidul Comuniştilor din R. Moldova în anii de guvernare.

Sursa: MONITOR MEDIA

P.S: Il tin minte pe acest sobolan cum ne filma cu camera ascuna la monumentul lui Ion si Doina.

7 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Intr-un ceas bun d-le Contiu, sper sa tii atit timp greva foameni pin ve pieri sobolanule, ai tradat Romania, ai tradat Moldova, la ce te astepti acum ?! + din cite stiu ti-au retras cetatenia romana p-u curvarism, ei, sa vedem ce faci acum cowboy-ule.

Anonim spunea...

Hai să-i facem un pachet ))))))

Dragoș Galbur spunea...

bomba sau ce? ))

Anonim spunea...

Bombă? Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

da eu ştiu cine o aruncat grenada pe 14 octombrie :)))))))

nu bombă... nişte plăcinte, sarmale, un ulcior de vin... Hai să salvăm "patriotul"

Dragoș Galbur spunea...

nu inteleg faza, las omu-n legea sa, daca vrea sa moara las sa moara )) cit d-re vin si sarmale, bai eu n-as fi impotriva daca mi le aduci mie ))

Mircea spunea...

Greva lunga spurcaciune ce esti,si tine-te de ea pina la capat,arata ca ai caracter,fiindca nimeni nu te va asculta.In rezultat o sa trebuiasca sa mori.Mori.Mori.Mori.Pentru toate articolele tale tot o sa mori,depinde cum.

termic spunea...

Il stiu )) traieste pe la Telecentru ! foarte des il vad in stare de ebrietate !! eaka asa !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: