Ion Suruceanu a refuzat să cânte alături de “comunistul” Constantin Moscovici

9 octombrie 2009
Maestrul Ion Suruceanu a refuzat să interpreteze câteva piese la un concert pentru delegaţiile Comunităţii Statelor Independente, din cauza că pe lista interpreţilor figura şi naistul Constantin Moscovici, care a susţinut activ Partidul Comuniştilor în campania electorală. Concertul pentru delegaţiile CSI a avut loc la Casa Vinului ieri, 8 octombrie, începând cu ora 22:00.

În momentul în care a aflat că va concerta şi naistul Constantin Moscovici, maestrul Ion Suruceanu le-a transmis organizatorilor mesajul că refuză să interpreteze piesele sale. Sursele UNIMEDIA susţin că Suruceanu este nemulţumit de faptul că Moscovici a fost prezent pe lista electorală a PCRM şi “striga în gura mare ca oamenii să voteze partidul”.

“La fel ca în filmul “Svadiba v Malinovke”, când oamenii îşi întorceau chipiul şi spuneau “vlasti meneaetsea!” E ca un cameleon. Nu e corect ca “umbrele lui Voronin” să fie prezente la acest concert”, susţin sursele UNIMEDIA, care au mai precizat că persoana care ar fi facilitat includerea naistului Constantin Moscovici în lista interpreţilor ar fi Alexei Cracan, şeful Departamentului Protocol din cadrul MAEIE.

Amintim că naistul Constantin Moscovici a figurat cu numărul 34 pe lista electorală a Partidului Comuniştilor pentru alegerile din 5 aprilie, ulterior fiind exclus.

unimedia.md

6 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

ohoho Bravo Maestre, tot respectul din partea tinerilor basarabeni ! JOS COMUNISTII !!!

Oleg Cristal spunea...

:)))) il doare pe Suruceanu viziunile politice ale lui Moscovici (daca acesta le are) drept in maseaua de minte..:))) astea nu au impartit niste bani, iar presa suge din ciondaneala starurilor ce doreste :)) amintiti-va din partea carui partid a fost deputat Suruceanu :))) mda :))

Dragoș Galbur spunea...

ahams, auzi Oleg, da hai sa recunoastem o stius acuma Suruceanu cum sa-si faca publicitate, cica-i anticomo infocat))

Oleg Cristal spunea...

artistii au nevoie de PR mai mult decat politicienii. Si ei deseori stiu sa-l faca prin scandaluri de genul asta. Daca Suruceanu este anticomunist, ap eu deja nu mai stiu ce sa zic :)))) de altfel ca si Moscovici comunist. Eu sunt artisti si ii intereseaza onorariile. Cineva mi-a povestit ce s-a intamplat intre cei doi. Simplu ca buna ziua. Nu au impartit banii.

Anonim spunea...

Bravo lui...

De Moscovici nu stiam ca este como...

N-am sa uit niciodata cuvintele lui Lozanciuc care in campania electorala a cantat pentru como prin sate: "Cine nu va vota comunistii ii va canta cucul"...

Livia spunea...

Ride hirb de oala sparta...se arata unu pe altul cu degetul...tipic tarii noastre

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: